16 Mayıs 2008 Cuma

sinyal sesinden sonra..


Ev, ülke, alışkanlık, düzen, çevre değiştirmeme son iki hafta kala ne yazabiliyorum, ne okuyabiliyorum, ne yiyebiliyor nede uyuyabiliyorum. Üstüne üstlük dün akşam spor yaparken zaten rahatsız olan boynumda ciddi kas spazmı oluştu, ağrım sızım ilaçlarım ve sıcak su torbamlayım :)

Genel olarak hislerimi yaşadıklarımı yazılara şiirlere döküp paylaşıyorken, bugünlerde tek bir cümle dahi kuramıyorum. Yalın olarak halim budur :)

Yalın deyince, 'kelime oyunu' grubuma 'yalın' ve bu haftanın konusu 'masal' ile ilgili yazılarımı yazamayışımın mazeretini de sunmuş olayım..

Yeni hayatıma atılmamın eşiğinde, üzgün, buruk, heyecanlı, düşünceli, zaman zaman da panik atak halindeyim :)

Şimdilik durumum budur, mesajınız varsa sinyal sesinden sonra bırakabilirsiniz :)

9 yorum:

ilham perisi dedi ki...

E belliydi birşeyler olduğu.Ama ketum olduğun için bilemedik tabi..Neyse taşınıyormusun Türkiyeyemi geliyorsun.??Geçmiş olsun canımcığım,kendine dikkat et..

Aylin Ünlü dedi ki...

Ben bu yeni başlangıcın sana bir sürü süpriz ve olumlu olay getireceği kanısındayım.Herşeyden önce düşünsene gönderdiğim kargolar en fazla 3 günde elinde olacak eheueheu:)))Süpriz yapmak istesem en fazla 1 gün sürecek yanına gelmem,ve hamile kaldığımda da aynı havayı soluduğumuzdan sana nazlanmam daha yakın ulaşacak sana:))))Çok öpüyorum dikkat et kendine...

cinar dedi ki...

:)
Yeni bir yere taşınmak demek yeni bir hayata başlamak demek bir anlamda. Bu yeni hayatta eminim bir sürü mutluluk bekliyor olacak seni :) Şimdiden keyifli günler diliyorum o zaman. bi de bi de... biiiiiiiiip :)

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Umarım bu sıkıntılar gelsin geçsin... biiip. En kısa zamanda bekliyoruz... biiip. Sana yeni hayatında mutluluklar diliyorum... biiiiip.:)

Ebruli dedi ki...

Berrincim öncelikle geçmiş olsun. Umarım hemen iyileşirsin...

'Ülke değiştirmek' çok zor ama sen bunun üstesinden gelebilirsin. Güçlüsün, azimlisin. Kolaylıkla yaparsın. Moralin yüksek olsun tamam mı?

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım, geçmiş olsun.
Yeni başlangıçların, yeni hayatında herşeyin güzel olmasını dilerim canım. Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

zordur çoğu zaman alıştığın yerden ayrılmak zorunda olmak..neyseki sen ait olduğun yere dönüyorsun güzel tarafı da bu olsa gerek.herşey gönlünce olur umarım.yasmin

Berrin dedi ki...

ilham perisi;evet türkıyeye gelıyorum :)tesekkur ederımmmm

aylın; her zaman beraber olumlu dusunmemızı sevıyorum :) ınsallah dedıgın gıbı olur..dunyanın bu ucundan dıgerınede gıtsem nazını kaprısını cekerım ben bılıyorsun ehuheu..kargo ısı ıse dedıgın gıbı super olacak:)

cınar; ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım..mesaj alındı bıpp :)

fıkrımın ınce gulu; tesekkur edıyorum bııppp :)

ebrulı; tesekkur ederım..elbette gelecegız ustesınden oyle veya boyle :) ankarad gorusmek uzere;)

muhabbetcıcegı; cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın..

yasemıncım; alıstıgı yerden ayrılmanın zorlugunu ben ıyı bılıyorum bılıyorsun :) sagol canım guzel dılegın ıcın..yakında senınde yanında olacagım ;)

Gökkuşağının Rengi dedi ki...

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Öpüyorum...