17 Haziran 2010 Perşembe

Yavru kartal, karne ve hanımın çiftliği :)

Söz konusu sen isen gerisi teferruat, diye karşılıklı duygulara sahip olduğum çok değer verdiğim arkadaşımın yirmi gün önce ikinci kızı dünyaya geldi, geldiklerinden beri son üç gündür sürekli gidip bebeği görüyorum, çocuklara belli bir düşkünlüğüm olmasada bu bebeğe bağlanmaya başladım :) minicik kedi gibi sıcacık :) aslında o bir yavru kartal..dün aldığım bu cicileri götürdüm, cimbomlu olsa asla böyle bir şey almazdım diye de ekledim..neticede yavru kartallara sempatim var, Fenerbahçeli olsamda..


Son yıllarda bebek şekerleri kurabiyeleri çok moda sevineceğinden emin olduğum için lavanta kesecikli kelebekli magnetlerden sipariş verdim, sepet evde vardı onuda güzelce kurdele ile süsledim :) küçük şeylerden mutlu olabilen duygusal arkadaşımın gözleri doldu görünce, saadetten kanatlandık beraberce :)
bu aralar düşünüyorum da belki biraz haksızlık etsemde kendime, üzerime yüklenen sıfatlardan hiç birini layıkıyla olamadım. Hakkını verdiğim en iyi sıfat iyi bir dost ve arkadaş olmam sanırım. Herkesten çok onlar için fedakarım (kızım hariç:), öyleki bazen akan sular duruyor onlar için. Bu huyum babama çekmiş, zamanında şikayet ettiğimiz halde.


Yarın bildiğiniz gibi karneler alınıyor, 1. sınıf önemli ve çok zor geçer denir, ilk başlarda elim ağrıyor diyerek ödev yapmak istemesede bir kaç hafta içinde sorunumuz kalmadı, rahat ve güzel bir sene geçirdik. Okula başlamadan okuma yazma toplama çıkarmayı bildiği için zorlanmadık kocaman bir on ayı öyle böyle derken geçirdik. Yaz tatiline giriyoruz diye havalara uçmuyorum yine aynı saatte kalkmaya devam edeceğim, hatta günler daha koşturmacalı olacak benim için. Önümüzdeki üç aylık tatil içerisinde yapmayı planladığım şeyler var elbette ama şimdiden yaz aylarının hemen geçip gitmesini sonbaharın hatta kışın gelmesini istiyorum.

Geçtiğimiz pazar sınıfımızın anneleri çocuklar ve öğretmenimizle piknikteydik. Arkadaşlardan birinin yakınlarda bir çiftlik evi varmış bahçesinde mangal yakacağız dediler organizasyon yapıldı. Bahsedilen civarda iki katlı bahçeli havuzlu evler olduğu söyleniyordu kafamda öyle bir şey canlandırmıştım, hanımın çiftliğini beklerken bildiğiniz bir köy evinin bahçesinde açtık gözümüzü :)) hayır tabiki şikayetçi değilim harika bir gündü ama kendi kendime güldüm durdum, özelliklede tuvaletin bahçede ve derme çatma bir şey olduğunu görünce :)
piknikle börtü böcekle aram iyi sayılmaz ama on iki kadın ve daha fazla çocukla tabiri caizse dağın başında sekiz buçuğa kadar yedik içtik eğlendik. Ha bu arada mangalımız yoktu taşlarla çevrelediğimiz mangal kömürü ve kuru dallarla yaktığımız üç tane ocağımız oldu birinide ben yaktım :) nasıl becerdim bilmiyorum ama başardım..günün favorisi ise semaverde çay ve patlıcan salatasıydı..



Bugün iki ayrı programım var ama iki arada derede yavru kartalımı görmeye kaçacağım..

esen kalın :))

12 yorum:

. dedi ki...

Hani okuyunca içinize huzur hissi veren yazılar olur ya,işte benimde içime huzur doldu okurken..Sevgili koçum,:)

Berrin dedi ki...

hahahhah:)
ne mutlu bana huzur verebilmişim :)
teşekkür ederim..

Sazan dedi ki...

Yavru Kartal'a sevgilerimi ilet ve gıdısından benim için öp olur mu?

Unknown dedi ki...

hanım çiftliği süpermiş:)

Berrin dedi ki...

S.B.SAZAN, tamam, zevkle :)

ELÇİN, süper ötesi :))

éLLa Çiça dedi ki...

ya kucucuk cocugun beynini niye yikiyorsunuz, belki cocuk buyuyunce galatasarayli olacak yani olamaz mi?

saka bi yana hepsi birbirinden seker. saglikli ve mutlu bir ömru olur insallah bebisin..

Berrin dedi ki...

ella, doğru haklısın daha doğar doğmaz dayatmalarla karsılastı cocuk :)
oysaki herkes tercihlerinde özgür bırakılmalı.
büyüsün dogru yolu bulur zaten fenerbahcelı olur :))

çok çok tesekkurler ablası :)

MineninAnnesi dedi ki...

Hayırlı Kandiller tüm yavru kartallara,fenerlilere,cibbomlulara kısaca herkese.Hayırlara vesile olur inşallah.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Yavru kartala iyice bağlanmışsın hakikaten canım. Sepet çok şirin olmuş bayıldımmm. Piknik hoş hoşda şu börtü böceklere bende dayanamıyorum ve en büyük sıkıntı tuvalet ihtiyacı :)
Çok güzel bir karneyle geleceğine eminim küçük kızımızın. Güzel bir yaz tatilini hakettiler diye düşünüyorum. Çok öptüm canım.

Adsız dedi ki...

ella, beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur zaten, sonra sapkın anne ve babalar nedeniyle çocuklar devşirilir başka takımlara giderler.

berrin, ilk karnemiz değil mi ?
ilkse sakla, 18 yaşına gelince verirsin,tebrik ederim kızımızı :)

Berrin dedi ki...

minenin annesi, teşekkürler..herkes için herşeyin hayırlısı olsun.

muhabbet çiçeğim, bugünde iki dakıka gordum geldım gözüme ıyıce tatlı gelmeye basladı :)
evet karnemizin hepsi 5 :)
elimden geldiği kadar iyi bir tatil yaşatmaya çalışacağım..

LACİVERT, evet 1. sınıfı bitirdik :)
bir çok şeyi olduğu gibi karnelerinide saklayacağım :)
çok teşekkür ederiz..

Hayat Belki Bazen dedi ki...

Bence kesin Galatasaraylı olacak:p