12 Mart 2008 Çarşamba

mim'sel

Sevgili Arkadaşım Birgül (mucize) sık ziyaret ettiği bloglar ve onlarla ilgili düşüncelerini bir kaç kelamla anlattığı mim'inde benden de bahsetmiş ve aynı konuyu kendi sayfamızda cevaplamamızı istemiş. Teşekkür edip cevaplıyorum..

Benim sık ziyaret ettiğim bloglar 'her gün bir ölçek' başlığı ile yan tarafta listelenmiş şekilde. Mümkün mertebe hepsine göz atmaya çalışıyorum hergün.Bunların dışında listede olmayan ama bir o kadar daha, arasıra olmak kaydıyla takip ettiğim hoşuma giden blog var, ayrı bir dosyada tuttuğum..
Buraya az vaktim dahi olsa her gün kesin baktığım blogları ekliyorum, isimleri geçenler cevap haklarını kullanıp aynı konuyu bloglarına taşıyabilirler, isterlerse..(zaten mimde bunun için)
Şimdiden teşekkür ediyorum..

Birgül (mucize)'nin bloğuna her ne kadar son günlerde kasvet bulutları çökmüş olsada, çoğu zaman sayfasının dizaynı ve fon müziklerinde huzuru yakalıyorum, diğer çizim bloğu ise her baktığımda beni dürtüyor çizim paleti alıp çizmeye başlamam konusunda, renklerle oynamasını ve iç dünyasını çizgilerine aksettirmesini seviyorum..

Aylin (tatlışurubum) kendisi zaten yüzyüze de tanıştığım ev arkadaşım diyecek kadar yakın olduğum, gün içinde en çok güldüğüm, en çok parmaklarımı çalıştırdığım kişi. Bloğundaki enerjiyi haydee hoplarını ve ehuehuheu diye gülüşünü sevdiğim, özellikle şu anda fonunda çalan şarkı 'disco partizane' için günde en az bir kaç defa girdiğim tatlı bir şuruptur bloğu..

Stickman uzun süredir takip ettiğim, başından geçen olayları sanki yaşıyormuşçasına okuyup, yazdıklarına zaman zaman sesli olarak güldüğüm, anlattıklarını kendi çizimleriyle destekleyip daha sempatik hale getiren beyaz zencidir kendisi. Bir süredir bloğunu içinde bulunduğu durumdan dolayı duygusala bağlamış durumda. Daha ziyade yorumsuz olarak takip edip, eski neşeli yazılarını yazmasını ve dünyaya dönmesini bekliyorum.

Anahtar yazdığı ve devam ettireceği kısa bir hikaye başlangıcıyla tanıyıp takip etmeye başladığım, hikaye ikinci bölümde askıda kalsada takibi bırakmadığım, güncel ve bazen ilginç konulara değinen, Amerika'da ki kız arkadaşının okuması için yazdıklarını ayrıca ingilizceye çevirmesi hoşuma giden ve blogroll listesinin online oluşunu sevdiğim..Listesinden de bir kaç yere atlamayı ihmal etmiyorum zamanım oldukça..

Mahallenindelisi bir dönem hayatımız neredeyse paralel gitmişti. O boyunluk takarken ben aynı bölgeden kas spazmı geçirdim, mr a girmeden önceki stresimi ve sonrasını blog yorumlarımızla paylaştığım aklı başında bir deli. Benzer yönlerimiz çok, o da kova burcu ve zekasını, yaklaşımlarını, yorumlarını beğeniyorum, bloğu daha ziyade günlük tarzında, kırmızı ona daha çok yakışsa da o maviyi seviyor.

2 yorum:

ilham perisi dedi ki...

Aaa sana yine benim blogdan daral gelmiş anlaşılan.yazdıklarımdan yani.Sana şöyle börtü,böcekli bir yazı yazayım.Senin aloha gibi olurmu şekerim.
Ne yapayım ayol içim geçmiş bu aralar.Börtü böcek yok işte:)

Aylin Ünlü dedi ki...

Bak bak canım canım beni nasılda anlatmış:)Teşekkür ediyorum,bu mimden bende faydalanayım bir ara bari,güzel bir yazı çıkabilir konu itibariyle..Çok öptüm ev arkadım