3 Ekim 2013 Perşembe

başlıksız ve şekersiz olsun

2007 de yazmaya başlamışım. Sanki asırlar geçmiş üzerinden..uzuuuun uzun zamandır koptum gittim buradan ama burayı sevmediğim anlamına gelmiyor.
Hani bir şeyin büyüsü bir anda kaçıverir ve bir daha aynı olmaz ya sanırım böyle oldu.
Bazı güzel şeyler içinde bulunduğun an değerli oluyor. Yıllar önce bir ortamda iyi demlenmemiş çaya büsküvi batırıp yemiştik sohbetimize de doyum olmamıştı. Ertesi gün aynı ortamı yarattık aynı çay aynı büsküvi ama bir önceki gün gibi olmadı. O zaman anladım ki her şey an'lardan ibaret. Zorlamakla olmuyor..
Zaman geçiyor herkes her şey değişiyor..
kahveyi hala çok seviyorum ve yağmuru ve kitapları ve uzun zamandır izlemesem de g.kore filmlerini..tekrar yazmak istiyorum buradan veya başka bir sayfadan bilemiyorum..
takip ettiğim blogların çoğu terkedilmiş..olanlar olmuş misali..
hala şu yazdıklarımı okuyan birileri varsa selamlar..

6 yorum:

stickman dedi ki...

Merhaba! :) Bu hep böyle olacak galiba. Geride hep bazı zaman dilimleri kalacak ve biz o günleri, o atmosferi özleyeceğiz. Şu anda da ilerde böyle hatırladıkça özlem, iç burkma, tebessüm etme gibi şeyler yaşatacak zamanlar yaşıyoruzdur kesin. Hayat böyle işte bi garip.

Unknown dedi ki...

bende karar verdim dönmeye özlemişim....hayat anlardan ibaret gerçektende şimdi şu an ....hadi postlaşalım:)))

Adsız dedi ki...

Bir anda aklıma bugün geliverdin. Acaba "berrin" ne yapıyordur diye?

Belki bir şeyler yazmıştır diye. Bloğumu ilk açtığımda bana yorum bırakan ilk blogger olduğundan seni unutmam. Ayrıca müsait olamadığım için Ank'da da görüşememiştik. Keşke müsait olabilseydim o gün. başka bir yerde yazarsan haberimiz olur inşallah. ben blog şifremi kaybettiğimden beri yani 3-5 aydır yazamıyorum.Blog.spot.com dan da çözüm bulamadım. sanırım böylece yazma işim bitti. Ama takip ettiğim çoğu insanda artık yazmıyor zaten. Eski heves, heyecan yok artık. Buraya kadarmış diyorum ve en azından yazdığım yazıları istediğim zaman okuyabiliyorum.
Hoşçakal Berrincim...
ebruligunler.blogspot.com

Adsız dedi ki...

İçinde yaşıyor ve yaşlanıypruz... Dünyamız evimiz ve dokunduğumuz ruhlar da birbirimiz dediğimiz insanlarla birlikte gideceğiz... Kasmadan an be an dans ederek ölelim... kikir

Ali dedi ki...

Kendimi ararken sizi buldum. Benden bir tane daha. (:
Sen yaz biz okuruz...

Adsız dedi ki...

Berrincim merhaba;

Bu yazına yorum yazdım diye hatırlıyorum ama yazdığım yorumu göremeyince tekrar yazmak istedim. Terkedilmiş bloglardan birisi de benim. Ama hala azimle yazanlar var ve ben onlara hayret ediyorum.
Bir hevesti, geldi geçti işte.
Hoşçakal...
Ebruli