19 Kasım 2008 Çarşamba

Çantamdakiler..



Aylin'in sobesiyle çantamı ortaya döktüm :) Ebruli ve Tabiat Ana sıra sizde..

Küçük çantalardan hoşlanmam ve abiyeler hariç hiç kullanmadım diyebilirim. Büyük ve kullanışlı çantalar tercihimdir. Özellikle boynumdan çarpraz şekilde geçirerek taktığım çantalarımı hem sever hemde rahat ederim, içlerinde de genellikle ne aranırsa bulunur :) Hafta sonu kullandığım çantamı boşalttım ve çıkanlar bunlar. Güneş gözlüğüm ve kutusu, cüzdan, küçük not defterim, kurşun kalem, kızımın tokaları yine kızım için şeker ve sakız, anahtarlıklarım, tatlandırıcım, güzel keyifli bir günden kalma bir cafeden alınmış kibrit kutusu ve geçen noel zamanı Helsinki'den aldığım kartanesi..Onu o zamandan beri hiç yanımdan ayırmadım. Benim için çok özel..Ben nereye o oraya..

12 yorum:

Aylin Ünlü dedi ki...

Berrin düzenli sayılır seninde çantan,bende korktum dünyanın şeyi çıkacak diye,noel süsüne ise hayran kaldım,değer verdiğim özel bir eşyayı benim yanımda taşımak hiç aklıma gelmemişti.

Berrin dedi ki...

aylin bozuk paralar fişler vs. vs leri bu ambıansın ıcıne sokmadım goruntu kirliliği olmasın dıye :))

bu arada baska degerlı bır sey daha var esyaların arasında farkettıgıne emınım :))

Ebruli dedi ki...

Berrincim soben icin cok tesekkurler. Yalniz ben bu sobeyi gerceklestiremeyecegim. Cunku fotograf makinam arizalandi ve tamirde. Cantamin icindekilerini cekemeyecegim. Cep telefonum da cok kotu cekiyor zaten...

Senin cantanin icinden cikanlar arasindan "Pampero Cafe"nin kibriti benim dikkatimi cekti. 7.cad Bahcelievler'de ki mi yoksa?

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım, düzenli çantan varmış Az ve öz herşey. Sevgiler canım.

Unknown dedi ki...

kar tanesi güzelmiş...

Berrin dedi ki...

ebruli, fotografını cekmen gerekmez ıstersen sadece yazabılırsınde yada makınen duzelınce yazmak ıstersen yazarsın,
bu arada cok dıkkatlısın vesselam :))dogru bıldın..

muhabbet cıcegı; eh fena sayılmaz ıste bır ıkı sene once cay kasıgı bıle cıkıyordu cantamdan, cocuklu kadın olunca :))

elcın; evettt hemde cok guzell, tesekkur ederım..

Unknown dedi ki...

merhaba, benim de anahtarlıklarının boyutu dikkatimi çekti öncelikle:-)

Berrin, "Hatırlanacak Bir Anı" için blogdaki iletişim adresime mail atarsan bilgi verebilirim.

sevgiler...

Berrin dedi ki...

maıl gonderılmıstır :)
tesekkur ederım..

stickman dedi ki...

bence bu mim kapkaççıların istihabarat toplamak için yaptıkları bir girişim. çantalarınızda ne olduğunu öğrenip ona göre çalışma prensiplerini kararlaştıracaklar. bir şekilde blog dünyasına girdiler ve kurbanlarını bu şekilde tanımaya çalışıyolar. :p

Berrin dedi ki...

stıc, degısık ve akıllıca bır yaklasım he hee.. benımkınde pek bı sey yok kapkaccılar ıcın. paramı genelde cebımde tasırım :))

Adsız dedi ki...

EVET AFERİMLİK BİR YAZI DAHA.
BAZI KENDİNİ OLDUĞUNDAN FARKLI GÖSTERMEYE ÇALIŞAN BLOGCU ARKADAŞLAR ÇANTANIZIN İÇİNDE NE VAR GÖSTERİN DEDİKLERİ ZAMAN ARMANI CUZDAN, CHANEL GOZLUK, MOLESKINE AJANDA, MONT BLANC KALEM,ROLEX SAAT ÇIKARTIYORLAR.
SENİN ÇANTAN GERÇEKÇİ VE SADE.

Adsız dedi ki...

BU ARADA PARFÜMLERİ UNUTTUM GENELDE MARKA PARFÜM ÇIKIYOR ÇANTALARDAN AMA NORMALDE KOLANYA VEYA GÜL SUYU BİLE SÜRMEYEN TER KOKAN BİR SÜRÜ İNSAN VAR ORTALIKTA.
PARFÜM VARSA DA ÇANTA DA GENELDE VERSİYON YA DA DOLDURMA PARFÜM KULLANIRLAR AMA İŞ GÖSTERMEYE GELİNCE CHANEL NO:5 ÇIKAR PİYASAYA.