23 Şubat 2008 Cumartesi

mim

goddess artemis pc mizde kendimize ait klasörlerle ilgili mimlemiş.. O kendisine ait bir sürü klasörden sadece birini paylaşmış..

Ben son bir kaç gündür pc de ufak çaplı bir temizlik yapıp (format öncesi) tüm klasörlerimi flash disk'e attım.


Şu anda sadece ' junior masa üstü ' isimli içinde daha çok resimlerin bazı mp3 lerin ve ıvır zıvırların orada toplandığı klasörüm var.


100 e yakın gerekli gereksiz resimden bir kaç tanesini örnek teşkil etsin diye buraya ekliyorum :)
ve hemen hemen müzik klasörlerimin hepsinin içinde bulunan ayrılmaz parçam, hüznümün şarkısı da bu klasörümde mevcut, onu da ekledim..Deep Purple (soldier of fortune)
Bende, bu mim'i birgül(mucize)'ye paslıyorum..

11 yorum:

Goddess Artemis dedi ki...

Elinize sağlık! Deep Purple en sevdiğim gruplardan biridir, Stormbringer albümünden Soldier of Fortune'a ise taparım... Dinlemek ilaç gibi geldi...

Geçmiş Zaman Olur Ki, Hayali Cihan Değer

Funda dedi ki...

Berrin İlk kez dinledim desem :)) ( kafaya vurma ikonu ) Ama süpermiş teşekkürler.

Aylin Ünlü dedi ki...

Demek yakınlarda temizlik söz konusu:)Bende temizlesem süper olacak ama bir temizlik yaptım Explorerı kaybettim masaüstünde:))Kısayol kullanıyorum şimdi,uzun yol nereye saklandı kimbilir:))

Gökkuşağının Rengi dedi ki...

Valla bende ilk kez dinledim ama beğendim:))

Cocukla Cocuk dedi ki...

soldier of fortune en sevdiğim şarkılardandır..nostalji oldu şimdi bana hatırlattın..bu arada su sephia fotoğraf çok güzelmiş...sevgiler

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım, ben bu şarkıya bayılırım yaa. Valla çok iyi geldi. Beni aldı başka yerlere götürdü bu şarkı yeniden. Biraz hüzünlü yerlere götürdü ama olsun. Çok öptüm canım

Berrin dedi ki...

goddess artemis; hakikaten ilaç gibi..

funda; begenmene sevindim..

aylin; bende her temizlikte bir şeyleri kaybediyorum :))

gökkuşagınınrengi; begenmene sevındım..tesekkurler..

cocukla cocuk; sephıa fotografı bende cok begenıyorum..tesekkur ederım..

muhabbet cıcegı; evet bıraz huzunlu ama cok guzel..bende optum.

Eldaros dedi ki...

O degilde alinan dosyalarimda cok acayip seyler var. 2 yil önce aldigin hic hatirlamadigin dosyalari görüp o günün tüm anlarini hatirliyorsun resmen :\.

Aylin Ünlü dedi ki...

İşte benim temizlik anlayışım burada başlıyor aslında,yani her gece pc yi kapattığımda gereksiz dosyaları vs vs siliyorum ve en sonda geri dönüşüm kutusunu boşaltıyorum.Yani bir süre sonra alınan dosyalara baktığımda şaşıracak ya da eskiyi hatırlayacak aaaaa diyecek birşeyim olmuyor:))

Berrin dedi ki...

eldaros; burada paylasacagım klasorumu dusunurken alınan dosyalarım da aklıma geldı ve cok guldum, cunku benımkınde neler var neler :)) ozellıkle bır arkadasımdan gelen dosyalar var kiiii evlere senlık :))

aa o arkadasımda burdaymıs aylınnn :))
sen gerı donusum kutunu bosalta dur gızlı dosyaların hepsı bende kayıtlı hahaha :))

Aylin Ünlü dedi ki...

Berrinnnn çok alemsin ya:)))Zaten farkındaysan bir şey lazım olduğunda ''berrin ya şu şu dosya duruyor mu'' diyorum:))Ben sileyim arkadaş,ne de olsa yedeği var:)))