2 Ocak 2008 Çarşamba

lahana suyu

FAZLA KİLOLARA VEDA EDİN :
4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN.
AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:
İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI
İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI
ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI
DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞI
BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI
ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK
YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI
NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR
ibrahim saracoglu


Lahana suyunun zayıflatıcı etkisini duymuştum ve aynı zamanda kokusunun berbat içiminin de güç olduğunu :) üç gün önce fazla kilolarımdan kurtulmaya bu sefer daha da ciddi olarak karar verdim..vermem gereken 10 kilom var, aynı zamanda spor salonuna başladım buda beni motive ediyor.Birazdan şu meşhur lahanayı tarifteki gibi kaynatacağım ve bu kürü uygulayacağım.Hızlı verilen kiloların çabuk geri alındığını düşünürsek, kendime 3 ay süre tanıyorum ve bu süre sonunda 10 ila 12 kilo vermiş olmayı hedefliyorum.
Bol su (tabi içmeye zorlayacağım) yeşil çay ve meyve ağırlıklı günler beni bekliyor :)
Önerilere açığım, sürekli gözümüm önünde olsun diye buraya da yazıyorum.Ben istediğim kiloya ulaşacağım !


http://www.elifnikahvebebeksekerleri.blogspot.com/


3062 yorum:

«En Eski   ‹Eski   401 – 600 / 3062   Yeni›   En yeni»
Adsız dedi ki...

cnm ben lüleburgaza gelin gitcem çok güzel bi ilçe insanlarıda çok sıcak ve eğlenceye çok düşkünler..
ya doru diosun elma için tereyi düüşününce ıyyyyy...
ya kıslarrr ben bu çorbadan çok umutluyumm.. hayatımda ilk defa zayıflatan bişey bu kadar hoşuma gidio..inşallah işe yarar..
ayy ne komik olur haberlere çıktıımızı düşünemiorumm "azmettiler başardılar birbirlerinden uzakta olmalarına rağmen" :)))))

Adsız dedi ki...

köfteleri yaptım .. bol salatayla 3 tane yedim affedin beni 1 tane yicektim :) dayıcam yeşil çayı şimdi :)

Adsız dedi ki...

kızlar çok hoşsunuz valla evet canım ist.beklerim .cecil naptın kızım 3 tane yenirmi o yağda kızarmış köfte (şaka şaka)öyle bi yenirki...bende az pilavın üstüne nohut yedim bol salata yedim ve yeşil çay tabiki güzel yere gelin gidiyosun hayırlısı olsun..çorban inş.işe yarar ne kadar oldu başlayalı ne zaman tartılacaksın bize bildir ..kızım bilgisayar bekliyo ödev yapacakmış sonra görüşürüz kızlar...

Adsız dedi ki...

hülyacım iki gündür içiyorum çorbayı ama bugün rejim yapmayada başladım..sabahtan beri aralıklarla 1 bardk meyve suyu, 1 kase çorba, 1 bardak diyet kola, 1 kase çorba, 1 kase çorba daha içtim 12 de uyanmıştım acıkınca süt içicem belki bi kase çorba daha.. böyle sürdürcem çarşamba günü sabah tartılana kadar umarım işe yarar..tartıyı kaldırdım görmemeye çalışıorum çarşambaya kadar:)
cecilcim afiyet olsun artık bugün bişey yeme ama..
ya ben hiç ölçülerime bakmamıştım moralim bozuldu.. 90-90-100 yaaaa.. böyle ölçümü olur.. gelinlik provalarına kadar manken ölçülerine kavuşmam lasım....

Adsız dedi ki...

kıslarr isveçli bilim adamları açıklamış biras fazla kilosu olan kadınlar daha zekiymiş.. biz östrojeni daha fazla salgılıyomuşuz ve bu da beyni olumlu etkiliyomuşş..
şimdi biz zayıflarsak nolcak:)))
çok saçma geldi bana yaff..

Adsız dedi ki...

ay yeni bir arkadaş buldum yürümek için akşam akşam 1 saat daha yürüdüm.. ayy biri beni durdursun :) 3 köfte yersen böyle olur seçil dedim be deli gibi yürüdük kiracımla :) minerva kafana takma ölçülerini canım yaza çok var sen yeterki yılma tatlım. fıstıkkk gibi gelin olcaksın bak gör:)tabiiki köftelerden bişey yemem yatana kadar :) zaten alışkın değilim ya rahatsız oldum patlıcakk gibiyim :) kızartmaları hayatımdan çıkartalı çok olmuştu :) neyse ben kitap okucam dalabilirim .. yazamassam sabaha görüşürüz... raporr verinnnnn arada . hülya gece platesini yap canım çok faydalı.. daha rahat uyku çekiceksin .. emin ol....

Adsız dedi ki...

minerva bakalım ne olacak çok merak ediyorum hadi bakalım vereceksin sen bu kiloları ve çok güzel bi gelin olacaksın benimde hazirana kadar gayet fit olmam lazım çünkü kardeşim evleniyo ve çok güzel olmam lazım tek kardeşim var başka düğün görme şansım yok şık olmalıyım görümce olarak...ay bende ölçim bari kendimi hepiniz ölçmüşsünüz.cecil kafana göre arkadaş bulmana sevindim oh ne güzel yürüyün bakalım bende bunların acısını çıkarıcam elbet moral bozmak yok vericez bu kiloları iyi geceler canlarım yarın görüşürüz erken uyanırsam erken görüşürüz uyanamazsam bana kızın by..

Adsız dedi ki...

günaydınn kızlarr günaydınnn.. hükyacım umarım erken kalkarsın .. platesi yaptınmı çok merak ediyorum. evet yürümek için bir arkadaş bulmam çok iyi oldu en azından çok daha uzun yürüyebilirim .. tabii bana yamuk yapmazsa.. genelde pes ederler:) bu çevrede pek kilosundan rahatsız olanlar yokta. ben inanıyorum hepimiz istediğimiz kiloya ulaşcaz.
2 bardak kocaman bardak ama sıcak suyumu içtim .. içinde bir dilim limonla henüz kahvaltı yapmadım.. yarım saate kadar yapmalıyım çünkü plates öncesi en az45 dk önce yemek yemiş olmalısın.
hadi kalkınn kalkınnnnnnnn heyoooo uaynınnnn :) nisa nerelerdesin ya senem sen?

Adsız dedi ki...

kıslar ben kahvaltımı yaptım:
biraz roka.domates salatalık.4 zeytin. bir bardak çay.2 çat kaşığı bal:)
peynir yok ..şu kan grubu diyetine uyalım bakalım. fark olcakmı
sizlerrrr uykudasınızzzzzzzzzzzzzzzz...
valla çok ayıpp heee.
şimdide yeşil çay içicem

Adsız dedi ki...

ayy inanmıyorum hala kalkmamışlarr be
ben platesimi yaptım. bu gün plateste top günü olduğu için kısa sürdü ben topla yapmıyorum. henüz okadar iyileşmedim çünkü:)
yanii varyaaa yata yataaaaa şişceniz he... ooff küstüm sizee...:(

Adsız dedi ki...

kıslarr bugün saat 10.00 da zoraki kalkmayı becerdim.. meyve suyumu içtim pilates yaptım topsuz yapılan yerlerini.. iiymiş ya erken kalkmak:D
çorbamıda içtim şimdi biraz kpss çalışma wakti..sora kemann.. sora yazcam tekrar..
kızlar bu çorba çok işe yarıo su içmemiş olsam bile litrelerce su içmiş gibi tuvalete gidip duruyorum.. bi rahatlıkta war üstümde sanki daha hafifim:D

Adsız dedi ki...

Selam Kızlar..

İşten anca vakit bulabildim :)
Cecil ben bişeyi merak ettim sen bu kadar çabalıyosun sürekli rejmdesin ne kadar fazlan var ? Ve hiç veremiyomusun ?
İşte benim de ilacı içme sebebim yani piskolojim bozuluyo sürekli sürekli bişiler çabalıyosun ama sonuç çok tatminsiz .. Ben en azından madem ortada açlık var :) ki sağlığımı da düşünüyorum tamam kendimi çok dinliyorum 2. haftam bünye şuan alıştı alışmasaydı illaki bi reaksiyon olacaktı . Şuan evet memnunum biber hapımdan :)
Akşamları lahana suyumu da içiyorum . Sabah erken kalkmaya çalışıyorum 6,30 gibi en azından yarım saat spor için olmadı iş yerimde müsayit bi yerde ısınma hareketleri yapıyorum çünkü ilaç enerji veriyo eğer onu bitiremezsen yorulduğunu hissetmiyosun ve uykusuz kalıyosun akşam yatmadan kesin egzersiz yapıyorum :)
Tartılmadım ama hafiflediğimi hissediyorum :) 3 martta tartılcam :) Toplu sevinbicem :)

Adsız dedi ki...

:) yarın 9.30 yap kalkışını minerva :) geceleride var plates bilgin olsun . çorbanın işe yaramasına sevindim. o çorbayı ben hiç sevmemiştim.. ve mümkün değil içemem..
diğer kıslar uyuyor heralde :) yapıştılar yatağa

Adsız dedi ki...

cecil çorbayı bende içemezdim tarifini değiştirdim ben.. normal çorbadan hiçbir farkı yok..lahanayı hissetmiyorum bile..
ewet yarın daha erken kalkmaya çalışcam..
akşama görüşürüzz kızzlarrr..

Adsız dedi ki...

nisa cım be 4-5 kilo filan vermek istiyorum. yani 54 kiloyum bazende 55 çıkıyorum anlamadım gitti. ben böbreğimden ameliyat oldum canım haziranda. 2 yıldır kilomdan memnundum ama artık biraz daha incelmek istiyorum. boyum .165
ama benimde her kadın gibi popo olayımm fena bütün kilom orda yani.. ve buyıl kafaya koydum onu kayda değer bir şekilde küçültcem bu yola baş koydum sizlerle :)

Adsız dedi ki...

Hmmm Aynı benim sorunum gibi :)

Bende 1,70 boy kilo 78 :(((
Ve basenler çok iri benimde ... Ama bende kararlıyım artık 40 bedene düşene kadar devam yani...

Bahsetmiştim sana parafinli korse alıcam basenler için... Hatta onun göğüsler için olanı bile var :)
Benim göğüs ölçüm 90 ama yok yani üst gövdeminde artık incelmesini istiyorum : (
Offf inşallah tabiii

Adsız dedi ki...

nisacım bütün mesele istemek ve sabırlı olmak. başarılı olacağımıza inanıyorum. parafinli korseyi bende merak etmeye başladım . sen dene bakalım sonuçları nasıl olcak.
üst bedenim oldukça zayıf benim ... yüzümde çok zayıf yani ayağa kalkmasam çok zayıf 45 kilo dersiniz:) ama böyle zayıf görünürkende arkamdaki karikatür gibi kıç acayipp canımı sıkmaya başladı..!
yediklerimi yazayım hırslandım birden :)
-bi rtabak dolusu haşlanmış kepekli makarna
-roka havuç salatalık tan oluşan salaya az tuzlu bol limonlu bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile yağlanmış.
zeytinyağını iyice azaltmaya karar verdim .1 çorba kaşığı idi,1 tatlı kaşığına düşürdüm. kan grubu diyetinde mümkün olduğunca az yağ olmalıymış. neyse hadi kolay gelsin sana nisa...
sende yediklerini yaz...:)

Adsız dedi ki...

hülyaaaaaa senin internetin bugün sorunlu heralde tatlım.. yoksa bu saate kadar kesin yazardın .. merak ettim arkadaşım seni......

Adsız dedi ki...

kızlar ya sayfaya bakmadan edemiyorum.. ders çalışıyorum güya:DD
cecilcim vallahi beslenme biçimine hayran oldum.. ne güzel hep salata yiyosun.. hülyada senin gibi o da salata yiyo.. ayy bu sağlıklı şeyleri ben sewemedim gitti:))))
bende yaziim kalktıımdan beri 1 bardak meyve suyu, 1 kase çorba, 1 fincan şekerli sütlü kahve (enerji için şekerli)
bu arada kızlar sütlü kahve beni acayip tok tutuyo.. süt zaten tok tutar ama kahveyle karıştırınca dahada bi etkili oluo.deneyin sizdde..
nisa sen işyerinde içiyosundur bol bol kahve..

Adsız dedi ki...

minervacım beslenme şeklim böyle olmak zorunda canımcım. dediğim gibi ben böbrek ameliyatı geçirdim.. süzme noktasında darlık vardı zorlu bir dönemdi benim için. çok dikkat etmeliyim sağlığıma. ve salatayada bayılırım .. roka tere marul nane ... herşeyi katarım :)benim meyve yemekle ilgili sorunum vardı onuda aşmaya çalışıyorum. bugün bir elma ve 2 adet kuru incir yedim. pek hoşlanmıyorum ama yiyorum:)çay kahve olayına benim özen göstermem gerek çünkü ciddi anlamda kansızım . o neden le daha çok yeşil çay içiyorum.meyve suyu asla içemem. hiç sevmiyorum. bide ameliyat sonrası tomografi için bir ilaç vardı onu meyve suyuna katıp içmiştim allahım nasıl iğrençi nasıl midemi bulandırdı hep onu hatırlıyorum meyve suyu diyince:)
canımcım vücudun günlük şeker ihtiyacı 2 adet kesme şekermiş. bunu dikkate al. çünkü fazlası direkt kilo olarak kalıyormuş aklında olsun.ah bu tatlı isteğiii ne menem bişey dimi.. çikolata diye ölüyorum ya ben :) bir nutella canavarıyım . ama bir hafta oldu yemedim hiçbir çikolatayı . ve yemicemde:) meyvelerden alıyorum şekeri:)

Berrin dedi ki...

BEN GELDIMMM EPEY KAYNATMISSINIZ :) KIMLER KAC KILO VERDI 13 GUNDE RAPOR ISTIYORUM HEHE .. BENDE TERE TOHUMU ALDIM. BIRAZ BAHSEDERMISINIZ NASIL KULLANICAM VE ETKILI OLUYOR MU?

Adsız dedi ki...

berrinn hoşgeldinn nekadar uzun sürdü tatilinn :))))
tere bende işe yaramadı gram vermedim.. cecilde bıraktı.. ama sen dene yinede.. her bünye aynı deil çünkü..
ben yemek kaşıgının üzerine 1 cay kaşıgı tereyi döküp.. üzerinide 1 tatlı kaşıgı balla kaplayıp öle içiyodum terenin tadı daha az hissediliodu öle yapınca..üzerinede su..
sabah akşam aç karna.. kolay gelsin sana.. umarım işe yarar..

Adsız dedi ki...

vayy berrin gelmişş hoşgelmiş:)
ben tereyi bıraktım.. bende işe yaramıştı oysa. neden bıraktığıma gelince tatil için bursaya gittiğim ilk akşam aldım sanırım hava değişikliğinin etkisiyle midem bulandı ve çıkardım:( sonra çok tiksindim çünkü tahammülü oldukça zor bişey berrin haberin olsun.
ben balla karıştırmıyordum. yanlızca bir çay kaşığı dolusu tereyi ağzıma alıp ardına kocaman bir bardak sıcak suyla içiyordum. balla daha bir iğrenç olur diye düşündüm.
kesinlikle etkili bir yöntem.ve ben tereyi bıraktığımdan beri kilo vermedim berrin . ama pes etmiş değilim. arada yaptığım kaçamaklara bir son verdim :) kaçıp kaçıp nutella kaşıklamıyorum mesela :) tarıyı sakladım zor bir yere ikide bir üstüne çıkmamak için :) şu an çok dikkat edip yürüyorum düzenli olarak. şubat sonu tarılcam :)hoşgeldin..tekrar..

Adsız dedi ki...

kızlar merhaba,berrin hoşgeldin canım tatilin nasıl geçti kilo aldınmı?ben iki kiloyla döndüm ama üzülmedim çünkü tatilim güzel geçti.kızlar bi şey itiraf edeyim geldiğimden beri hiç rejim modunda değilim bogün pizza yedim mesala sadece bugünmü bu hafta hep hamur işi yedik kendimden nefret ediyorum hafta sonunada geldik mümkün değil yapamam ama pazartesi çok katı hiç esneklik olmayan bir rejime başlıyorum inş.birbirimize destek herşeyden önemli pazartesi minervanın çorbasına cecilin kepekli makarnasına başlıyorum nisacım bence sen bizden daha şanslısın çünkü çalışıyosun hani daha fazla hareketlisin biz evde nede olsaçok fazla hareketli değiliz mesala ben çalışırken hiç yemek aklıma gelmezdi evde daha doğrusu buraya gelene kadar sorunum yoktu ama pazartesi yine eski hülya olucam.minerva salata sevilmezmi kız ne kadar ot varsa yerim çok severim ama zararlı şeyleride bi o kadar severim neyse kızlar görüşürüz yine öptüm...

Adsız dedi ki...

:) hülya çok şekersin ya :) peki ozaman söz ver pazartesi erken kalkıcaksın ve platese sende katılcaksın? sözmü? madem katı bir diyet istedin bundan sonra böyle:)
sen hamur işleri seviyorsun belli :) bu kepekli makarnalar tam sana göre ozaman canım .hem sen de A grubu kan dın dimi.bu gruptakiler sürekli karbonhidrat. kırmızı eti yememeye çalış bence. ufaktan ufaktan bu kangrubu diyetini uyguluyalım bence. bana mantıklı geldi.yürüyüşümü yaptım geldim. bu yürüyüşler dahada uzun olsa ben mart sonu çöpp gibi olurum kesin :) tabii çikolatasızlığa dayanabilirsem :)
yeni bir çay aldım lipton berrak yeşil diye bişey limonlu yeşil çay yani. antioksidan yazıyor bakalım nasıl bişey ... öptümm görüşürüz...

Adsız dedi ki...

canım kızlar...
bu çay bir harika.yeşil çay dan hoşlanmadığım halde içmek zorundaydım. ama bu.çok daha güzel. limonlu üstelik. gerçi ben aktardan kurutulmuş katkısız yeşil çay alıyordum o nedenle çok acıydı.bu daha iyi.
ve antioksidan içeriyormuş :)))) ay kızlarr hem zayıflayıpp hemm yaşlanmayız :)varya yaşlanmak çirkin olmak benimm fobimm! aklımı kaçırıyorum ihtiyarlıcam diye...!
sizde alın .. için bu çayı: Lipton berrak yeşil(limonlu yeşil çay)
bir çok çeşidi varmış yasemenli filan baktım şimdi netten :)
muck muckk...

hll_hll dedi ki...

merhaba arkadaşlar ben 3. haftaya başladım 1 gr bile vermedim hatta 2 kilo almışım diğer arkadaşlarımdan 5 kilo verenlerde var ben kendimdeki bu kilo alışa çok sinir oldum ama sabırla devam edeceğim inşallah kilo veririm.

Adsız dedi ki...

MERHABA BEN AYNUR BEN BU LAHANA SUYUNA ÇOK GÜVENDİM AMA İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR 2 ÇOCUK ANNESİYİM 75 KİLOYUM 63 OLMAK İSTİYORUM ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN HAYIRLI CUMALAR

Berrin dedi ki...

minerva hulya cecıl selamlar. tatıl ıyı gectı kılo alıp almadıgımı bılmıyorum. cok hareketlıydım ancak sevdıgım herseyı yedım :) tabı henuz dıyete baslamadım. yarın obur gun tere ye baslıycam sonuca gore bıde tere toumu baslıklı yazı yazarım bloga lahanaya ıhanet edıp :)) cecıl anladıgım kadarıyla senın kılo problemın yok bence cok hırpalama kendını o boya 55 kılo gayet ıyı.
dıer yenı arkadaslar hosgeldınız. lahana suyunu deneyıp sonucunu yazarsanız sevınırım..

Adsız dedi ki...

günaydınnn kızlar.. bugün çok uyuyana ceza verilcekk ona göre. minervacım bugün plates saat 9.30 da şekrceim umarım biliyorsundur.
berrincim tatilin iyi geçtiğine sevindim.tere umarım işe yarar sende.evet benim kilo sorunum yok fakat çok ciddi basen sorunum var
erimez senin kıçın yapın öyle diyenlere inat eritcem onu bu yaza kadar çok kararlıyım bana destek olun !
bu arad şunu bilmenizi isterim kayınvalidmin yabancı uyruklu bakıcısı var(felç hastası kayınvalidem) ve o gürcistanlı bayan orda satılan bir zayıflama hapı getircek üstelik 1 ytl gibi çok düşük bir ücrete.20 tanesi 1 ytl. kuzenimin eşi için getircek eğer etkiliyse hepinize getittirip yollıcam kıslar.kendisi burda yaşadığı ndan bu yana çok kilo aldı ve o tarz ilaçları eczaneye sorunca dumura uğradığı için konusu oldu :) ayın 25 de gidicek 10 gün kalıpp gelcek .yani mart ayının ortasında bu denemeyle ilgili yazıcam mutlaka. sakın endilenmeyin kadının aliesi orda yani hap işe yararsa hemen kardeşleri gönderir. bitsel içerikli bir hap mış. neyse işte bir de onu deneriz diye paylaşmak istedim... görüşürüzzzzzzzzzzz.... muckk muckkk

Adsız dedi ki...

hımmm uyuyorsunuz demek ki hala. plates yaptım 20dk sonra araya reklam koydular! bant yayınıya sinir oldum.. yuh yani ticari kaygının bu kadarına pes! spor yaparken araya reklam! mail atcam ebru şallıya bugün..!
kahvaltimi yapcam şimdi umarın neler yediğimi yazana kadar birileri uyanmış olur.......

Adsız dedi ki...

kalktım cicim kalktım bugün eşim evdeydi uyutmadı sevgililer günüya (bu arada hepinizin sevgililer günü kutlu olsun)kahvaltı hazırlamış uykumdan oldum ama değdi.şimdi geçtim bilgisayarın başına ve cecil çok sevindim çok meraklandım şu hap işine bizim gibi takıntılılara hemen getir lütfennnnnnnnn.biraz şu kan gurubu işini araştırdım hiç bana göre değil et yok peynir yok domates yok brokoli var bu ne be kapıdan sığmıyo değiliz ya bu arada bu kadar yemeye 1 kilo almışım şok oldum öyle korktumki tartıya çıkarken kesin 60 olmuşumdur diyodum çünkü bütün hafta hamur işi cips misafirim gelirken bir kutu çikolata getirmişti abartısız hepsini ben yedim akşam koca bir borcam patlamış mısır dedim gerçeklerle yüzleşmenin vakti çıktım tertıya hemde kahvaltıdan sonra ve şok 55 kiloyum acaba sabahları aç karnına içtiğim ve ihmal etmemeye çalıştığım sirkeli limonlu sudan mı acaba bu kadar yemeye normalde çok çabuk kilo alan bi insan olarak kesin 60 olmuştum yani kızlar bi deneyin .berrincim tereyi aldım içemedim ıyyy inş.sen içebilirsin bu arada lahana bizi bir araya getirmekten başka bi işe yaramadı ihanet edebilirsin ....yeni gelen arkadaşlar biz kaç aydır uğraşıyoruz anacım öyle kolay olsaydı hepimiz incecik olurduk biraz sabır ...cecil şu acı çehreyi bi araştır ben okudukça şok oldum bi bak yazarsın hepinizi öptüm...

Adsız dedi ki...

sewgililer gününüz kutlu olsun canlarım...
kıslar kalkamadım ben alarm kurdum bi sürü sora 9.30 da sewgilimde aradı ama tekrar yattım yaaa..
ama az önce kalktım ve dayanamayıp tartıldım 1 kilo vermişim:DDD düşünün ya bugün adamakıllı rejim yapalı çorbayı düzenli içtiğim 3. günümün sabahındayım.. 2 günde 1 kilo süperrrr değilmiii..
ama aldanmıcam teredede yarım kilo werdim sanmıştım sora geri geldi o kilo.. o yüzden çarşambaya kadar tekrar tartılmak yok...
cecilll bahsettiğin hapın sonuçlarını yazarsın çok merak ettim:))))

Adsız dedi ki...

minerva çok sevindim 2 günde 1 kilo süper şu çorbadan bende yapim bari seni gördükçe heveslendim ..cecil nerdesin bende o yeşil çaydan içiyorum hatta her tipini aldım değişik değişik içiyorum limonlusu yaseminlisi sadesi daha bi çok var da ben bunları beğendim içiyorum annemin demesi gibi ağzı hiç durmuyo ..şimdi pazara çıkmam lazım gelince görüşürüz kızlar

Adsız dedi ki...

vay vayy bizim kuşlar gelmiş:) canlarım yürüyüşe gittim ondan yazamadım hülya 1 saat yürüdüm . bide sabah sporundan sonra mutfağa girdim buzdoabını temizledim.. öldüm zaten .. bugün çok hamaratım yani.. akşamada annemle kardeşim gelcek istanbuldann heyoo:)ama diyeti bozmam yani.. yeni geldim 1 saat geçsin makarnamı ve salatamı yapcam fecii acıktım. minervacım çok sevindimm canım .. arkası gelcekk 1 kilo neki .. ama verdim diye sakın yayılma :)
hap olayını hemen haber vercem size hele bir bizim bakıcı gitsin getirsin hemen yazcam.
çay a ben bayıldım hülyaaa harikaaaa kıslarr sizde alın :Lipton berrak yeşil
içtikçe içesiniz geliyor bir harika....
mutlu olsun sevgililer günümüzzzz :)

Adsız dedi ki...

ayy kahvaltımı yazmamışım hemen yazıyorumm pardon: 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği salatalık
4 yada 5 zeytin minicik bir kaşar
2 çay kaşığı bal ve yeşil çayım..... bide 11.30 gibi bir adet elma.. he su her daimm içiyorum zaten malum böbrek hastasıyım ...
öğle yemeğimi yiyim onuda yazcamm muck muck....:)

Adsız dedi ki...

Selam Kızlar : )
Bugun bende evdeyim :)
Sabah evimi temziledim baya bi efor harcadım sonra egzersizler yaptım...
: ) faydalı olmuştur inşallah...

cecil cim ben sana bi soru sormak istiyorum plates yaptığını söyledin ben biraz baktım webden ama basen bölgesinde platesle yapılan hareketlerde yağ yakma olayını gösteren herhangi bi site bulamadım . Acaba senin takip ettiğin bi yer varmı ? Malum ben ebruyu izleme şansım yok :)

Adsız dedi ki...

eee kızlarr yazmamışsınız ..
ben yemeğimi yedim :kepekli ve ıspanaklı makarnayı karıştırdım bir tabak dolusu yağsız olarak onu yedim ve yanında kırmızı lahana bol maydonoz minik bir havuç ve soğanlı 1 çorba kaşığı zeytinyağlı bol limonlu salatamı yedim. akşama bişey yemeği düşünmüyorum bol bol yeşil çayımı içerim heralde çünkü çok sevdim.. muck muckk.. annemler gelmeden yine yazabilirim umarım ... bu gece benden ses çıkmayabilir muhtemelen gezeriz.. yarın yazarım artık:)

Adsız dedi ki...

nisa cım gece 1 de tekarrı olcak platesin ben netten bakmadım hiç.. fakat oldukça değişik ve zor kalça hareketli yapıyoruz buara.. istersen bi gece baksan da görsen derim..çalışıyorsun erken yatıyorsundur. bir de ebru şallının plates cd si varmış canım istersen onu al.. orda hepsi detaylı olarak vardır. anlat dersen burdan da anlatırım hareketleri yanii:))))))

Nursi_ dedi ki...

Hangi kanal peki :)

hiç denk gelmedim ben

Adsız dedi ki...

tv 8
canım :)ay online yazıştık he

Nursi_ dedi ki...

tamam teşekkürler Canım :)
Ben cd leri bulamaya çalışayım en iyisi...

Bir de ne kadar süredir yapıyosun sen ?

Faydasını gördün mü ?

Adsız dedi ki...

ben 2 ay düzenli yaptım istanbula doktora gidince yapadım kaldı . ve geçtiğimiz hafta tekrar başladım nisa..
yani çok rahat uyuyorsun bi kere.
üstelik plates asortik adı.. aslında bı fizik tedavi. zaten doktorumda bana önermişti. ameliyat olan hastaların çoğu bunu yapıyor.ve sanki daha bir ince göründüm gibi geliyor zayıfladığımı söyleyenler olmuştu bir dönem oysa hiç kilo filan vermemiştim. plates kasları uzatmaya yönelik zaten. ve şu var kaslarımız güçlenmeliki yağlarımız yansın. ben sana yapmaya çalış derim düzenli olarak. hem masa başındasın çok faydasını görürsün eminim..daha bir iyi hissediyorsun kendini.. çok nefes nefes kaldığın bir spor değil konsantre oluyosun ağır ağır.. en güzeli de bu bence yani. ben aktif spor yapamıcam çünkü 2 yıl.. atlayıp zıplayamam koşamam :)

Nursi_ dedi ki...

http://www.afiyetle.com/egzersiz.php


Bende bu arada bu hareketleri yaptım gerçekten çok yoruldum...
Hoşuma da gitti yani baya enerji sarfettim...

Bu arada bu egzersizlere devam ederken acaba basen eritici yani spor esnasında falan kullanılan kremler varmıdır ? Yağ yakmayı kolaylaştıran ?
Şahsen öyle bişey varsa çok çok makbule geçer :)

Cecil cim hayata öyle güzel bağlanmışsın ki her güçlüğü aşarsın :)

Adsız dedi ki...

:) teşekkür ederim nisa cım senin güzelliğin :)
haklısın aslında bu hayatta herşeyle baş edebilirimde şu koca kıçımı eritemiyorum işteeeee:)
hepsi nutella yüzünde valla bak.. bi daha da yemicem yani zayıflayana kadar .. :)

Adsız dedi ki...

nisa verdiğin linke baktım aşşa yukarı aynı tür haretekler canımcım.. tüm bunları yaparkende burnundan nefes alıp ağzından verceksin plates te temel pransip bu... bunu alışkanlık haline getir. beynimize çok oksijen yanlızca bu şekilde gidermiş.. burundannn alll
ağızdann ver.. ama hızlı hızlı değil he yavaş yavaş :) ben ilk yapmaya başladığımda sanki daha çok yoruluyor gibiydim. çünkü burnumdan alıp burnumdan veriyordum genelde :)e napimm bi ara yoga ya sarmıştım ordada öyle demişlerdi :)
ama artık öğrendim doğru nefesi...

Nursi_ dedi ki...

Eee peki inceltici krem şu bu varmı bildiğin :) ?

Adsız dedi ki...

canım ben kullanmadım ama bir çok kozmetik markasının inceltici kremi var sanırım

Adsız dedi ki...

kızlar çok garip bu gün hiç açlık duymuyorum.. canım tatlı flnda istemio.. regl olcam hatta yakında.. ne oluo bana ya.. ii bişey ama tuhaf ben böle deilim..bu saate kadar 1 bardak meyve suyu, 1 kase çorba, 1 fincanda kahve içtim..ve hiç bişey yemeden günü bitirebilirim ama yemem gerek yoksa sağlıksız olur bu durum.. lahanamı buna sebep oluo acaba???
neyse keyfini çıkarayım bari:DDD

Adsız dedi ki...

eee kimsecikler yazmadımı yani ben yokken :) neyse ben yediklerimi yazim da: bir tabak sebzeli kuru fasulye (sevmem ama kan grubu beslenmesi uyguluyorum ya o yüzden yedim)çok azcık ta biber ve havuç kızartması. ben bunları kendim yapmadım tabii dedemlerde yedim :) yoksa evde olsam çorbaya yada kepekli makarnaya talimm ederdim :)
muckk muckkk
ses verin sık sık...

Adsız dedi ki...

bence geçici bir durum minerva bazen olur öyle .. yada miden küçülüverdi kimbilirrr:) çık bu psikolojiden artıkk hayretler etme kendine şekerim sen gelin olcaksın bu yıl ve manken gibi olcaksın bence vücudunda bunu anladı artık ve pes etti:)
devamm şekercim .. sevindim senin adına .. aynen benimde regl zamanım yaklaşıyor 6 gün var umarım nutella krizimm tutmaz.. ama yemicemm işte inatt değilmi.. yanlızca meyve.. en fazlaaaa kuru incirrr başka şekerrrr yokkkkkkkkkkk! yok! yok!:)

Adsız dedi ki...

bence geçici bir durum minerva bazen olur öyle .. yada miden küçülüverdi kimbilirrr:) çık bu psikolojiden artıkk hayretler etme kendine şekerim sen gelin olcaksın bu yıl ve manken gibi olcaksın bence vücudunda bunu anladı artık ve pes etti:)
devamm şekercim .. sevindim senin adına .. aynen benimde regl zamanım yaklaşıyor 6 gün var umarım nutella krizimm tutmaz.. ama yemicemm işte inatt değilmi.. yanlızca meyve.. en fazlaaaa kuru incirrr başka şekerrrr yokkkkkkkkkkk! yok! yok!:)

Adsız dedi ki...

evet cecilcim pes etmek yokk..incecik olcazzz...
kendine söz ver ve regl dönemimi nutellasız atlatıcam de. başarıcaksın.. bir iki kilo verirsen ödüllendirirsin kendini yersin bi iki kaşık:)))

ya az önce haberlerde eski milli güreşçi 375 kilo olduu için vinçle çıkarıldı ewden diye bi haber izledim.. doping hapları yüzündenmiş.. bizim bahsettiğimiz haplar zayıflamak için ama yinede bakın nası bozuyo bünyemizi kimyasallar.. doğal bişekilde werelim kilolarımızı..

Adsız dedi ki...

evet minerva bende gördüm o haberi
sağlıklı olmak gibisi yok kıslarr önce sağlık.. ben ameliyattan bu yana kendimi tamamen sağlıklı yaşama adadım. sigarayı da bıraktım 7 yıl içmiştim . ama şimdi bıraktığım için kendimi çok özel hissediyorum. o kadar odaklanmışımki hiçmi hiç canım istemiyor aksine içtiğim günlere şaşıyorum. ve gerçekten çok kötü bir koku içen herkesi ayaklı bir kül tablası olarak görüyorum. heleki bir bayan asla ve asla sigara kokmamalı.. güzel kokmalı şık olmalı kokoşşş olmalı azzz zap zayıff olmalıııı alllaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm bize yardımmm ettttt incecikk olalımmmmmmmmmmm:)

Adsız dedi ki...

cecil sana katılıyorum sigara kesinlikle içilmemeli.. 18 yaşımdayken meraktan denemiştim ve çok iğrenç gelmişti tadı..
regl olmuşum.. üzülüyodum regl olunca kilo verilemio diye ama tam aksine metabolizmamız daha hızlı oluyomuş ve daha hızlı kilo verebiliyomuşuz.. ancak ödemden dolayı regl dönemi bittikten 48 saat sonra anlayabilirmişiz ne kadr kilo verdiğimizi..artık değerlendirmemiz lazım regl dönemlerimizi:DD

Adsız dedi ki...

takip edelim bakalım bitminin 48 saat sonrası farkını :)
benimki daha gelmedi henüz vakit var .. hadi sen şanslısın .. ama ozamana kadar tarılma bence .. çok büyükk sürpriz olsun :)
kıslar iyi geceler hepinizeeeeeeee

Adsız dedi ki...

günaydınnnnnnnnnnn kıslarrrr .. yine en erkenci benim :) pazar olmasına rağmen .. pazarları yatarım :) yani 10 a kadar en fazla :) limonlu sıcakk suyumu yudumlarken size yazıyorum .. annemle gezmeye gidicez bugünama çıkmadan önce yazarım sanırım.. sabahızıaaa günaydın tekrarrrrr....

Adsız dedi ki...

ayy ben yine geç kalktım ama bu sefer regl sancısından:DD
kahvemi içiyorum bende şimdi kahvaltı niyetine..ve dayanamıyorum baskülün üzerine çıkmak istiyorum gelişme warmı diye ama erken daha 4. günümdeyim diyette..

Adsız dedi ki...

kızlar naber bugün kahvaltıya misafirim vardı biraz abarttım ama yarın kendime çok büyük cezalar vericem..ninerva insan zayıfladıkça tartılmak istiyo dimi ama kilo aldığımızı farkedince tartıyı görmek bile istemiyo mesela ben şu anda tartıyı görmek istemiyorum sana çok inanıyorum zayıflayıp fıstık gibi bir gelin olacaksın...cecil ohh annende gelmiş bizde gurbet ellerde ...güzel vakit geçir canım annenle boşver kiloyu herzaman veririz noluyo bana ya bir iyimserim anlamadım yaşlanıyomuyum ne..neyse şimdi çarşıya çıkıyorum gelince görüşürüz öptüm

Adsız dedi ki...

kızlar bu arada sigara içenleri bu kadar kötülemeyin ya biliyorum çok zararlı ama ikinci sınıf insan muamelesi yapmayın ya ben kimsenin yanında içmiyorum balkonda camda zararım kendime şu anda bırabileceğimi sanmıyorum seviyorum kızmayın okey kankalarım

Adsız dedi ki...

hülyacım çok saol ya çevremdekiler sizler kadar inanmıo benim zayıflayacağıma.. ama bu sefer olcak hissediyorum..
sigara içenleri kötülemiorum..benim sevgilimde içio ama askerden dönünce bırakcakmış öyle diyo:))
sigarayı içenler çevrelerine zarar verdiği için değilde kendine zarar verdikleri için sevmiyorum sigarayı..en büyük kötülüğü kendi elinizle kendinize yapıosunuz..
sende bırakmaya çalış zamanla..

Adsız dedi ki...

canımm kıslarr bugün annem ve kardeşimleydim yazamadım şimdi gönderdim onları istanbula..artık ben doktora gidince görürüm 1 ay sonra filan. hülyacım sigarayı bende biliyorum inan bırakınca çok daha iyi anlıyorsun arkadaşım . sende bırak bak 30 olduk yani ben 30 um.sağlık gibisi yok canım ya. yavaş yavaş bırakmaya odaklan bence. cildimm çok güzelleşti benim herkes gençleştin diyor inan. cilde verdiği zarar çok büyük sigaranın..
minervacım zayıflıcaksın sakın yılma canım .. herkesi kıskandır. hem bak sevgilin ince sen kilolu hiç güzel olmaz ki şekerim bu açıdan bak bence ve dahada hırslan. ben bugün .. normal şeyler fakat çok çok az yedim.misafirlikte minicik simit parçası.1 dilim ısklak kek ve şekersiz çay içtim. akşam yemeğindede fırında tavuk yapmıştım ondan yedim 1 parça gögüsün yarısı.yeşil çayımı içtim suyumuda :) yoruldum erken yatarım... iyi gecelerrr canlarım .. sabaha görüşürüz.. hülya plates var 10.20 de yarın kalkk canımm yapcazz beraberr :)

Adsız dedi ki...

kızlar yine her zamanki gibi ben gece kuşu herkes yatmış ben yazıyorum yarın benim için büyük gün uzun bi zamandan sonra tekrar rejim moduna giriyorum aslında böyle deyince korkuyorum yapamıyorum normal düşünmem lazım rejimdeyim deyince aklıma binbir türlü şey geliyo normalde gelmiyo en iyisi ben rejimdeyim demicem onun yerine aman canımda bugün hiç bi şey istemiyo derim ne dersiniz...minerva herkese inat zayıflıcaksın canım benim boşver milleti yada boşverme dahada hırslan sevgilin ne zaman geliyo askerden?cecil annenler çok çabuk gitmiş ya allah kavuştursun canım sen maşallah hiç bozmadan güzel gidiyosun ne zaman tartılacaktın bakalım ne kadar verdin ..neyse canlarım hepinize iyi geceler dicem ama muhtemelen bu yazdıklarımı sabah görürsünüz o yüzden günaydınnnnnn 10.20 iyiymiş ona belki kalkabilirim ama ekran karşısında sıkılıyorum ya yoksa cd lerimde var ama sevmiyorum bi ara burda beden eğitimi öğr.step dersi vermişti çok zevkliydi ve ben çöp gibi dolaşıyodum ama tayini çıktı kısacası kaçtı burdan neyse çok uzattım sabah görüşürüz öpüldünüz...

Adsız dedi ki...

günaydııınn herkeseeee.. hülyacımm sen gece kuşu bende sabahh kuşu :)
eşim işe.. oğlumm okula ve ben tek kaldım evde.. kar yağıyor .. çok severim.. ama yürüyüş yapıcamm yaaa of.. ama belli olmaz.. eserse çıkarım.hülyacım annem çalışıyor canım ya oyüzden gitmekk zorundalar . malum iş başı bugün.
haklısın tv da yapmak eğlenceli olmuyor spor salonu gibi. bana aktif spor yasak oyüzden gidemiyorum seninde oralarda yoksa mecburen yapcazz canım ya. inan ben çok canı tez biriyim ben yapıyosam sende yaparsın ya.ben henüz tarılmadım canım şubat sonu tartılcam hatta martın 1 de.vermediğimi görünce şevkimm kırılmasın sinir olmıyım. senemden berrinden ses yok.. naptılarr acaba...senem? berrin? ses verinn sessss...deneme 1-2
sıcak suyumu içtim limonlu.şimdide yeşil çayımı içiyim sonra kahvaltımı yaparım hiçte canım istemiyor . ama plates vakti yaklaşırken çok acıkıyorum ozaman yemekte sakıncalı. platesten en az 45dk önce yenmeliymiş yemek. yadaa sonra. neyseeeeeee yazarımm gelişmeleri... öptümm sizi...

Adsız dedi ki...

daha fazla dayanamıcam itiraf ediyorum :(
gece 12 de uyandım ve nutella kaşıkladım :( o yüzden şu an midem acayipp bulanıyor nutella görmek istemiyorum! hepsi sedat ın(eşim olur kendisi)yüzünden! alma dedim ona milyon kere! neymiş pazar kahvaltısı diye almış!
affedin beni..! hatta beni aşşalayın ..! şu nutellaya 9 günden fazla dayanamadığım için..!
ama bu sondu ! ıyyykkk iğrendim çünkü..!

Adsız dedi ki...

cecilcim bugun de annem bi sofra hazrlamışki sormaa sevdigim her şeyy vardıı ama ben bitane bile yemedimm cünküü yedikden sonra ben üzülüyorumm yemekler degil:D:D lafana kapsülü aldım ardşklar işe yaradıgı zaman ilk buraya yazcamm iştahı kesiyor diyorlar ama bakacaz artık inş yan etkisi olmaz

Adsız dedi ki...

senem? sen mi yazdın en son ismini yazmamışsın ?
kimsecikler kalkıp plates yapmamış..
bende kahvaltı yapmadım fenayım yanlızca çubuk kraker yedim azcık midemi bassın diye ... umarım işe yarar görüşürüz..

Adsız dedi ki...

Selam Kızlar...

Benim rejimde 16. günüm :)
Egzersizler devam... Ama haftasonu hem evle ilgilenip hemde egzersiz yaptığımdan çok fena bacak kaslarım ağrıyor. Tabi bu işe yaradığını gösterir ama çok çok fena uzun süre oturup ayağa kalktığımda sanki düşücem o kadar yani :)
Ama pes etmek yok devam aynen idealim 60 :)

Şuan bile zayıfladın diyenler var :) kıyafetleirmden de anlıyorum ama 1. ayım dolmadan tartılma yok 1 martta tartılcam ..

Bu arada basenlerim için parafinli korse siparişini verdim : )

İnşallah faydalı olur...

Bu sabah biber ilacımı içtim 6 bardağa yakın su limonlu ballı ılık suyumu da içtim kahvaltı olarak bi bardak light süt meyveli eti form yedim ... yeşil çayımı içtim... Egzersiz olarak bişey yok tabi ama 2 kez 3 katlı merdiven inip çıktım...

İş yerinde ancak bu kadar ama merdiven çıkışlarım öğlenbe doğru açılırsam çoğalıcak :)

Tekrar yazarım...

Görüşüürz

Adsız dedi ki...

hülyacım erkek arkadaşım mayısın 16 sı gibi dönücek kısa dönem yapıyo şuan.. ailesiyle gelcekler buraya.. isteme ve nişan faslı olcak ağustostada düğün.. yani benim en geç mayıs 20 de incecik olmam lazım:)))
cecil nasıl yersin nutellayı dayan biraz.. bak hep böyle kaçamaklar yaptıkça incecik olacağın zamanları ertelemiş oluyosun..şimdi tartının üstüne çıkacağın güne kadar sabret yeme sakın...
nisa şubatın 1 inde başlamışsın diyete.. ayın başı güzel tarih bende bi kere öyle yapmıştım ayın 1 inde başlamıştım ve ömrümün en uzun rejimini yapabilmiştim..tarih etkiliyo beni psikolojik olarak nedense...

Adsız dedi ki...

kızlar selam nasılsınız ben çok iyiyim çünkü rejime başladım greyfurt aldım sabah greyfurt limon elma sirkesi hepsini karıştırıp içtim ama fena midemi bulandırdı sonrada ögle yemeğine geldiler pek bişey yiyemedim o yüzden çok mutluyum..cecil nutellaya bende bayılırım ama bizim evde yasakladım çünkü gözüm kalıyo bu eşler hep böyle benimkide akşam çikolata getirmiş yedim bugün rejime gircem diye ama bi daha getirme dedim bakalım ...nisa valla tebrik ederim süper uyuyosun rejimine hiç kaçamak yapmıyosun harika cecille ben arada kaçamak yapıyoruz ama bundan sonra yapmıcaz dimi cecil..o isimsiz yazan senemmi acaba ama onun ismi başta oluyodu unuttumu acaba yazmayı ..lahana hapı almış ben pek bi faydasını görmedi iştah yönünden iştah kesilmiyo ama kişiden kişiye değişebilir korkma hiç bi yan etkisi yok bir kutu bitirdim ama pek dikkat etmedim belki sende faydalı olur sadece mekik ve bel hareketleri yapıyorum gerisi çok çabuk sıkıyo beni cecil burdada kar yağıyo biz burda kardan bıktık artık öyle yağıyoki arabaları bulmak için işaret koyuyolar düşün yani neyse kızlar bugün temizlik günü kalkmam lazım işim bitince görüşürüzzz

Adsız dedi ki...

kıslarr bugün ben iyi değilim ya .markete gidiyim dedim yürüyüş olsun hem yoğurt alıyım geliyim dedim dönüş yolunda dolmuşa bindim hayaya yapmıyacağım şey yani. gözümde yeşil ışıklar çaktı .hep nutella yüzünden serseme çevirdi beni . uzun zamandan sonra tabii kaldırmadı bünyem . şimdi az fındık ve kuru incir yedim . artık akşama doğru yanlızca çorba içerim ... aYY BİR HALSİZLİK Kİ SORMAYIN .. MUTFAK ALDI BAŞINI GİDİYO HİÇ BİŞEY YAPASIM YOK...........

Adsız dedi ki...

neyse limonlu çorba içtimde azcık iyi gibiyim sanki..
nisa cım çok sevindim arkadaşım. korse nin detaylarını sık sık yazarsın bize artık.
ayy biri beni dürtsün de mutfağa giriyim ya:(

Adsız dedi ki...

Korsem geldi kızlaarrr : )

Şuan regliyim bi kaç güne ancak giyebilirim heralde : )

Sonuç almak için 2 ay denemek şart : )

İnşallah verdiğim para çöpe gitmez yaa...

Adsız dedi ki...

----güneş----
slm kızlar herkes zayıflama çabasında bende sizden biriyim:))9 ay önce doğum yaptım fazla kilolarımla uğraşıyorum.şu an 1.67 boyunda 68 kilodayım 10 kilo fazlam var yaza kadar inşallah verebilirim.
bugün elma sirkesine başladım bakalım faydası olacakmı?bugün ilk gün çok sık idrara çıkartırıyor:))
bahsettiğiniz korseyi doğum öncesi kullandım diyetle birlikte bölgesel zayıflamada etkisi oluyor.ama hergün kullanmalısınız.herkese bol şanslar gelişmeleri haberdar ederim.görüşmek dileğiyle:)))))))

Adsız dedi ki...

--------güneş-------

cecil bende yarından itibaren pilates ve yarım saat koşubandında koşacağım inşallah pes etmem bol şanslar:)))

Adsız dedi ki...

hoşgeldin güneş..bebeğine süt veriyosan sirke zararlı olmazmı sütün tadı etkileniyomuş herşeyden diyolar çünkü..
cecilcim halsizliğini atabildinmi üstünden. hadi başa çıkabilirsin bunların altından.. 4 kiloyumu alt edemicen..hadi kendine gel.. bi c vitamini takviyesi yap kendine..

nisacım korseyi ne kadara aldın, kaç kilo verdiriyomuş biliyomusun?? umarım işe yarar.. görelim 1 marta..

Adsız dedi ki...

ayy kızlarrrr yattım uyudum üşüme var galiba ben hasta olcam ya . minervacım saol canımcım haklısın meyve filan yiyim dimi portakal elma .
nisa cım bende korseyi kaça aldığını merak ediyorum tatlışımmm. biliyosun bende bir koca kıç cumhuriyetine sahip olduğum için....:)
güneş arkadaşım hoşgeldin aramıza . plates harika bir şey heleki emziriyorsan çok faydasını görceksin.sütü fazla salgılatıyormuş.elma sirkesini nasıl kullanıyorsunki?anlatırmısın?
yürüme bandım yok . ahh keşke olsa da yürüsem.havalar kötü gidince çıkamıyorum yürüyüşe.şu an eşime bana yürüme bandı al diyemiyorum . çünkü ameliyatımdan dolayı felaket masraflarımız oldu . ve hala aylık kontrollerimde var. özel hastaneye gidiyorum.ancak çok çok uygun bir fiyata rastlarsam alabilirim..
neyse yazarım yine ben meyve yiyim .. minerva aklıma getirdin saol canım:) valla kafam çalışmıyor resmen . bu gün leylayım leylaa...
hülyacım işlere daldın arkadaşım :) pırıl pırıl yaptın evini dimi:) ohhh uzat ayaklarını yeşil çayını iç.. varmı temizlik gibisi. bende mutfağı yerleştirdim .. sırtımdan yük kalktı :)
öptümm sizleri..

Adsız dedi ki...

Aaa nee güzelll işe yaradığını duymak :)

2 ay kullanma süresi var günde az 8 saat üzerinde kalması lazım 2 bedene kadar inebilirmiş.. Diyet ve sporla .. ikisini de yapıyorum ben :) yani bundan sonra kesinlikle bırakmam :)

Kızlar korse 59 + 10 ytl kargo 69 da geldi daha uygun satan siteler var ama sahtesi olur diye korktum sertifikalı bi ürün çünkü...Hayırlısıı :)
Ama sevindim gerçekten işe yaradığını bilmek güzel :)

Adsız dedi ki...

nisa çok sevindimmmm hadiii kim tutarr seniiii:) terletcek tabii bu korse seni.. ay böyle şeylere pek dayanamıyorum çok sıcakta kalbimm sıkışıyor valla. yazın bile daralıyorum . ama kurtulmak için bu koca kıçtan değer tabiiki..:)
nisa çok hava ya giripp yazmayı ihmal etme he :) gelişmeleri değişmeleri yediklerini sık sık yaz bakim.. heee evet sen ne yedin bakimm bugün hiç yazmamışın? minerva sende yaz? hülya sende ? güneş sende? yani herkes işte:)
ben şimdi bir tabaka çorba içtim light kızarmış 1 dilim ekmekle.
onun 1 saat öncesinde portakal yedim 2 tane küçük. yani kendime geldim ahraretim varmış iyi geldi kıslar .. uzanıyorum sürekli..
hadi bakarım arada öptüm sizi

Adsız dedi ki...

cecilcim hiç sorma ya ne yediğimi..
bugün sadece 1 bardak meyve suyu ve 1 fincan şekerli sütlü kahve içtim..şimdi çorba içicem.. canım bişey istemiyo bu günlerde aslında hem mutluyum hemde korkuyorum çok sağlıksız oluyo çünkü böyle.. ben hiç böyle olmamıştım hep iştahlı olurdum, her zaman aşerir gibi bi halim olurdu..neyse biraz daha böyle dewam edeyim de biraz kilo veriyim..

Adsız dedi ki...

------güneş-------

minevra malesef ancak 4 ay emzirebildim.her yöntemi denedim ama bir türlü sütüm gelmedi.doğumdan sonra 79 kiloydum 11 kilo verdim ama nasıl verdim hiç bilmiyorum.

cecil birbardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve bir çay kaşığı orginal çiçek balı ile karıştırp içtim.günde 3 defa sabah aç karnına ve yemeklerden yarım saat önce bakalım işe yarıyacakmı?tadını ben beyendim içmem sorun olmadı.:)))
kendime önce 10 gün tatlı yasağı koydum bakalım tutabilecekmiyim:)))

Adsız dedi ki...

selam kızlar cecilcim işim yeni bitti sayılır ama yeni yemek yediler şimdi mutfak toplanacak ...neyse ben bugün bişey yiyemedim bol bol çay içtim şimdi bi soda içtim birazdan yine bişeyler içerim yeşil çay falan cecil geçmiş olsun dikkat et kendine bünyen rejimden dolayı zayıf düşmüş olabilir vitamin al sakın hasta olma ..ay şu korseyi bende merak ettim ya neyse nisacım sen kullanda bize yaz. güneş hoşgeldin sirkeli su gerçekten işe yarıyo hatta diyetisyenlerde onaylıyo ben kalkınca ılık suya biraz elma sirkesi olacak mutlaka yarım limon koyup içiyorum bu aralar abartmama rağmen kilo almadım ama bugün frenledim kendimi bu seferde hiç bişey yemedim e buda kötü tadını alırsamda yerim diye korkuyom napcam ya neyse bi yeşil çay içimde kendime gelim öptüm sizi

Adsız dedi ki...

-----güneş-------

arkadaşlar sizin boy kilo durumunuz ne tekrar yazabilirmisiniz hedefiniz kaç kilo?

Adsız dedi ki...

güneşcim ben 160 boyundayım kilom 65 ti en son reglden önce tartıldığımda bir kilo vermiştim.. hedefim şimdilik 55 sonra duruma göre biraz daha vermek istiyorum.. ayrıca ben bu yaz evleniyorum o yüzden mutlaka ama mutlaka vermem lazım:))))

Adsız dedi ki...

------güneş-----

minerva sıkma canını verirsin cünkü bende evlenmeden önce 65 kiloydum çok sıkı rejim yaptım akşam yemeği yemiyordum spor yapıyordum ve adüğünde 50 kiloydum.aslında tüm mesele gerçekten istemekte o güzel düğünün ve gelinliğinin hayalini kur inan başarabilirsin.bol şans:))

Adsız dedi ki...

merhabalar güneşcim boyum 1.57kilom 56 .50 yada 51 olmak istiyorum yani 5-6 kilo fazlam var daha doğrusu vermek istiyorum bi ara 54 oldum ama annemin yanına gidince 2 kilo almışım şimdi uğraşıyorum tekrar sanki yapıştılar şu 5 kilo gitmiyo ama pes etmek yok vericez cecil poposundan ben midemden kurtulucam minervada fıstık gibi bi gelin olacak inş.cecil yazardın halsizsin galiba hadi çabuk iyileş..öpüldünüz kızlar

Adsız dedi ki...

----güneş----

hadi bakalım hülya bende 67 kiloya kadar düşüyorum sonra 100gr bile inmiyor 66.900 bile razıyım 67-68 arası kilo geliyor gidiyor sanırım benim 67de çoooook sabrtmem gerek.şu 67 durağını geçmek zor olacak:))

Adsız dedi ki...

canlarım benimm bugünn keyifsizim hepp yatasım var kalkıyım bakıyım dedim valla özlüyorum merak ediyorum sizleri.. evet hülyacım galiba diyetti filan derken bide havalar birden soğuyunca şaftım kaydı:) eee gece yarısı nutella da kaşıklayınca böyle enkaz oldum ama daha iyim bol bol su içtim yeşil çayda içtim..
güneş ben 1.65 54-55 kilo koca kıçlı beli kopcak gibi bir hatunum :)
bu yaz kıçımdan kurtulcam kafaya koydum yürüyüş ve plates yapıyorum . ama yağmur yağınca kalıyor yürüyüşüm . ama plates i düzenli yapıyorum geçen haftadan bu yana. önceden de yapıyodum tatil filan girince yarım kaldı kopmuştum ama toparladım.. zevkli ben seviyorum .iyi geceler hepinize arkadaşlarım .. öpüyorum sizi.. sabaha görüşürüz artık .. hülyacım erken yat bak bugün yoruldun yarında platese star verelim artık seninle :)

Adsız dedi ki...

ah canım benim ne kadar isterdim bilsen yatmayı bak saat kaç oldu benim gram uykum yok ve işin kötüsü acıktım ama bişey yemicem belki bi iki tane kuru incir yoruldum gerçekten tuhaf bi insanım yorgunken hiç uyuyamam zaten bundan sonra uyuyamıcam benim iş olacak gibi çarşamba günü gidiyorum ist.bakalım ne olacak kızlar nolur dua edin hayırlısıyla olsun hem size bedava yeşil çay....tabii bu saatte hepiniz uyuyosunuz güneşcim kilolar inatçıysa biz daha inatçıyız vericez arkadaşım üzülme..sabaha görüşürüz öptüm

Adsız dedi ki...

hülyacım bende senin gibiyim uyuyam gece..film izliyodum bitti.. ama hiç uykum yok.. hadi hayırlısıyla aç şu kafeyi bizde gelelim çayını içelim.. umarım açarsın..ii geceler kızlar..

Adsız dedi ki...

günaydınn kıslarrr gece kuşlar şimdi siz uyuyorsunuz :)
hülyacım dualarım seninle canımcım .. inşallah hayırlısıyla tüm hayallerin olur.. çok sevindim bu demek oluyorki .. seni görebilirim :) söz .. sana söz gelcem ziyaretine.. zaten benim bir ayağım istanbulda annem orda kardeşim orda doktorlarım orda en iyi arkadaşlarım dostlarım orda ...
istanbula selam götür benden denize martılara bn o şehre aşığım...
ben kahvaltımı yapıcam .. yazarımm yine .. öptüm

Adsız dedi ki...

Günaydın Kızlar : )

Dün güneş arkadaşımız ölçülerimizi sormuş :)

Bende yazdıklarınızı okudum heralde içinizde durumu en vahim olan benim :S

boy 170 kilo 78 ama 16 gün önce 78 di : ) şimdi ne bilmiyoprum :)
İdeal kilom 60 amacım 60 a düşmek...

Ve basenlerimi küçültmek

İnşallah yaniii...

Bu arada korsem içimde

Bahsettikleri gibi değilmiş yani ben doğumdan sonra ayyıldızın korsesini takmışdım o daha rahatsızdı şuan durumum iyi yani sporla etkili olacağına inanıyorum
bu arada 8 güne yakın egzersizlerimi sabah akşam yapıyorum ve basenlerim 110 dan şuan 108 :)

Belim 80 di 78 olmuşum :)

işe yarıycak kızlar inanıyorum ... Ve söz veriyorum bırakmıycam yaza kadar gidecek bu kilolar...

yediklerimi sormuş cecil..

Ben sabah biber hapımı içtim 15 dk sonra ballı limonlu suyumu içtim 15 dk önce light sütle eti form yedim öğlene kadar acıkmam zaten yeşil çay ve suyumu içicem

öğlennn görüşrürüzzz :)

Adsız dedi ki...

nisacımmm harikasınnn heyytt be kim tutarr seni... valla en vahim diyonda .. o boyla en fıstıkta sen olcan yani bu gidişle:)
çok sevindimm çok böyle gaz geliyor bana aşka geliyorum sizlerle:) bana da zayıflamışın ya diyenler çoğaldı ama tartılmıcam .. benim bünyem hep böle kelek atıyor bana inceliyormuşum görüntüsünde oluyorum ama kilo aynı uyuz oluyorum . o nedenle tartıya bir süre küsümm:)
ben salatalık 4 zeytin 2 dilim light form ekmek. çok azcık peynir. açık çay ..
ee tabii kalkınca kocaman bardak limonlu sıcak suyum var .. arkasına yeşil çayım arkasına kahvaltımı yapıyorumm
kıslarr platess vaktimm yaklaştı ..
öptümm sizi yazarım yine
ay bide 2 tane kuru incir yedim kahvaltıda. tatlı niyetine bala yağ deydirmiş oğlum ıyyykk midem buılandı bende tatlıyı incirden aldım
hadi muckk muckkk

Adsız dedi ki...

-----güneş------

günadın kızlar cecil pilatesi yaptınmı ben de yaptım bugün.içimizde kilosu en iyi olan sensin poponu eritmenin tek yolu spor spor spor sakın pilatesi bırakma yoksa senin kilon iyi:)))

Adsız dedi ki...

oofff uyanmadınız .. uykucularrr... ben platesimi bile yaptımm be..şimdi yeşil çayımı içicem. brokoli alma bahanesiyle şööyyleeee bir dolaşıpp geleyim çarşıyı. hava güneşli. sabahh kar vardı ama şimdi açtı. bu güneşi değerlendirmeliyim.
canlarım görüşürüz gelince... yani siz kalkarsanız tabiii

Adsız dedi ki...

-----güneş-----

durun bende yazıyım ne yediğimi
sabah ilk olarak ılık ballı sirkeli suyumu içtim.kahvaltıda
1 domates
1 salatalık
biraz peynir
2 dilim ekmek
1 fincan sütlü kahve

Adsız dedi ki...

----güneş----

nisa benim görümcem 172 boyunda yazın 60 kiloya düştü ama acayip sıska görünüyordu sana göre 60 çok zayıf değilmi?

Adsız dedi ki...

-----güneş-----

ben şimdi koşu bandında bi 40 dk yürüyüş yapayım görüşürüzz:))))

Adsız dedi ki...

Bencede öyle acaba sıfır bedene yakın mı ne :)

Ama netten baktım ideal kilom 60 mış yani :)

Ama olsun ben inebilirsem ineyim 2,3 de alırsam denk gelir :)

Adsız dedi ki...

selam kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler hepinizi bekliyorum bi gidip görimde...cecil yeni uyandım sayılır eşim öğle yemeğine geldi onu yol ettim şimdi geçtim canım evi toplayıp kuaföre gidicem..kalkınca greyfurt limon ve sirkeli karışımımı içtim çok az kahvaltı yaptım epey bi zaman bişey yemem..güneşşş senin koşu bandınmı var ah benim olsa üstünden hiç inmem isteyipte alamadığım tek şey o çünkü annem izin vermiyooooo anne işte ihtiyacın yok hasta ol bu yüzden bakmıcam sana diyo emir demiri keser napimm..güneş sen nerdesin(yani hangi il veya ilçe)merak ettim.cecilcim iyisin galiba çok sevindim sakın hasta olma.. hadi canlarım görüşürüz

Adsız dedi ki...

-------güneş---------

hülya ben balıkesirliyim ama iş icabı batmanda ikamet ediyoruz burada yürüyüş yapmamın imkanı yok bende doğum sonrası koşu bandı aldım.inan bende koşu bandı yokken senin gibi düşünüyordum tepesinden inmem diye ama belli zamandan sonra zor geliyor.bi gün tvde izeli izledim evinde koşu bandı vardı ama şişkoydu sanırım onun kadar olmasada ona benzedim :))))
(gülme komşuna gelir başına)diye boşa söylememişler.

Adsız dedi ki...

Merhabalar ben rumu;
Durumu en en en vahim olan benim yandım ben ölmem yaşamamam lazım, ben 1,65 boy 98 kiloyum ne yapıcam ben ya diyet devam ama kilolar duruyor ama 2. günüm bugün yeni kalorisi epeyce düşük bir diyet uyguluyorum. Lahana suyuda içiyorum, ya kızlar çok çaresizim. Ağustos ta nişan Ekim de düğün var bende gelin olurmu benim gibi birinden 38 kilo vermem lazım. Siz halinize şükredin ve bana yardım edin. Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum her saniye ağlıyorum, kendimden tiksiniyorum kendimi hiç sözlüme layık göremiyorum halim çok kötü ALLAH herkesede banada zayıflamayı nasip etsin. Nisa üzülme ben senden bin beterim..
Bu arada hepiniz çok tatlı, çok iyi niyetli insanlarsınız inşallah bende ömrümde bir gün sizler gibi 4-5 kilonun hesabını yapabilirim

Adsız dedi ki...

kızlarrr bugün diyette 6. günüm ve dayanamadım sabah kalkınca baskülün üzerine çıktım. 63 kilo olmuşum çok sevindim.. toplamda 2 kilo vermişim.. regl dönemim bitmedi daha.. reglden 48 saat sonra gerçek kilom ortaya çıkcak..
bu arada günlük aldığım kaloriyi hesapladım ortalama en fazla 750 kalori diye tahmin ediyorum.. kilo verebilmek için bin kalorinin altına düşmek gerekiyomuş zaten.. ama lahana çorbasıda hızlandırdı sanırım zayıflamamı..
görüşmek üzere....

Adsız dedi ki...

rumu sen daha öncede yazmıştın değilmi buraya.. ya üzülme seni çok ii anlıyorum.. bende gelin olcam ve acele ediyorum o yüzden..
bak hiç üzülme senin daha fazla süren var ağustosa kadar vericeksin emin ol..
benim yaptığım rejimi yap istersen bak az önce yazdım ne kadar verdiğimi..
günde yedi şey içiyorum aralıklarla.. hazır meyve suyu 2 bardak, şekerli süt iki bardak(bazen kahvede koyuyorum), üç kasede lahana çorbası.. ama hepsini aralıklarla içiyorum.. üstelik meyvesuyu ve sütü bol şekerli tükettiğim için tatlı krizine hiç ama hiç girmedim..
lahana çorbasınında tarifini değiştirdim tadı çok güzel hazır çorbadan farkı yok..
üzülme sakın moralin ii olsun ki verebilrsin..

Adsız dedi ki...

Merhabalar Rumu

Öncelikle bende şuan denemekte olduğum yolu yazayım...

Ben şimdiye kadar denemedim kendi çabamla vermeye çalıştım ama çok zor ve zahmetli çok uzun süre gerekli...

İnternette gördüğüm biber hapı diye diet ilacını kullanmaya başladım... Baya sitelere baktım yan etkisi bünye alışınca çok kolay yani ben 1 gün zorluk çektim.. şuan 16. günüm ve çok faydasını görüyorum... Çok başarılı... Kesinlikle egzersiz ve senin de dikkat etmenle kullanmanı tavsiye ederim...

Adsız dedi ki...

RUMU!bu ne karamsarlık böyle..!saçmalamışsın yani.. bak ilk önce yapman gereken bu sayfaya sık sık yazman bizler destek oluyoruz birbirimize. ayrıca kilona gelince bizi zayıf kabul edebilirsin ama senden şişkolarıda var bu hayatta. ve benim en yakın arkadaşım 165.e 118 kilo . ve dünya umarunda değil.
sabırlı olcaksın canımcım. ayrıca ben bir zamanlar 82 kilo biriydim.sabır edersen veriliyor canım bunu unutma . ağustosa çok var. yediklerine dikkat et. ve az yemeğe çalış. acıkcıkta su iç. hem açlığını bastırır hem toksin atarsın. ama böyle ağlarsan bir gıdım bile veremezsin.kaldır başını bunu başarabilen insanlardan ne farkın. yeteri kadar isteyince olur.
güneşcim eve t ben spor spor spor :) koca kıçı eritcemm inşallahhhhhhhhhhhh:)hülyaaa sen şu cafe yi nerde açıcann hele bi söyle bakalım anlatsana biraz kıs...?
valla koşu bandım keşke olsa keşke ama yok mnapalım. güneş tadını çıkar tembellik etme. gece yatmadan yürüyüşe gittiğimi bilirim arkadaşım olunca. heleki bandım olsa üstünde uyurum kesin ..
:) bir kaç tane burçak yedim kesti beni. yeşil çayla bol boıl sıcak limonlu suyumu içerim. akşamada kepekli makarna ve brokolili salata düşünüyorum .. aldım brokolimi yani:)
minervacım çok sevindim ama tatlım senin o kalori az bence az takviye yap toplamda 1000 kalori olsun.. ben sık sık doktorlarımla gürüştüğüm için sağlık açısından yani kas kaybına uğramadan alınması gereken 1000 kalori canım. kas kaybedersen hemen kilo alırsın diyeti bırakınca. bu zor günlerede yazık olur.
ayy destann yazdım yine .. öptümm sizi yazarım yine...

Adsız dedi ki...

ya cecil korktum şimdi ne yapsam kepekli makarnamı alsam bende sadece yoğurtla yesem hergün bir porsiyon..
şimdi sevinerek veriyorum kiloları ama geri almak hiç istemem..

Adsız dedi ki...

---güneş-------

arkadaşlar daha önce bahsettiğim gibi bende evlenmeden önce 65ten 50 düşmüştüm sık sık tartılmak iyi değil diyorlar ama ben daima sabah kalktığım kiloda uyumaya gayret ediyordum bu sayede zayıfladım ama ne kadar doğru bilemem işe yaramıştı:))

Adsız dedi ki...

miinerva kepekli makarna sağlıklı ama yoğurtla yemiceksin bol salatayla yenmesi gerek . yoğurtla birleşince kilo yaparmış öyle duymuştum. canımcım sen bu kalori işini ihmal etme 750 kalori çok az gerçekten bak. nette araştır istersen.hem cildin sağlıksız olur saçın dökülür illaki bişeylerin eksikliğine vücudun tepki gösterir. sen gelin olceksin :) güzel olman gerek ... ve zayıflama uğruna hastalıklı gibi görünenlerden olmak istemezsin dimi. daha var yaza acele etme. sağlıklı yol dan gitmeliyiz kıslarrrrr.. ay ben acıkmaya başladım . makarnamı haşlıyım birde salatama haşlanmış brokoli katayımm yiyim
yazarım yine muckk
güneşcim bende çok tartılan biriydim ama kaldırdım baskülü:) küstüm ona :) ne yapsamm aynı gösteriyo be sapıttı galiba :) eşim diyoki üstünden inmiyosunki bozdun diyor:)

Adsız dedi ki...

-----güneş-----

minerva cecil doğru söylüyor karbonhidratla proteinleri bir arada tüketmek yağ oluşumuna sebep oluyor.örn:peynir ekmek-yogurtlu makarna-peynirli makarna gibi.cecil boşver tartıl sen 55.100 gr ile uyandıysan 55.100 ile uyu işe yarıyor.
ben eşimide diyete başlattım yoksa yalnız olmuyor.onların desteği önemli onlar homili gırtlak yerlerken bizim zayıflamamız zor oluyor.birgün taviz vermesek diğergün mutlak taviz veriyoruz.eşleride kandırın kızlar :))))))))))

Adsız dedi ki...

kızlar gidip kepekli makarna alayım bari.. ay yağsız salçasız nası yencek o şimdiden iştahım kaçtı:)))
güneşcim çok güzel bi yöntem ama çok zor aynı kiloda uyumak.. içtiğimiz su bile etkiliyo.. bi yönteminmi var senin aynı kiloda uyumanı sağlıyacak..ben hiç başaramadımda..

Adsız dedi ki...

minerva gayet güzel oluyor canım. 1 tabak makarnanı haşla. yanına maydonozlu havuçlu brokoli soğan bir salatalıktan bir çorba kaşığı zeytinyağlı bol limonlu salata yaptım .. çokta güzel oldu.zaten kepekli makarna normal makarna kadar lezzetli değil canım :) hafif buruk bir tadı var. ama ben sevdim alıştım artık . hatta ıspanaklı makarnada aldım. bazen ondanda katıyorum görüntüsüde güzel oluyor yeşilli filan.
güneşcim benim eşim incecik. yıllardır 74 kilo . hiçmi hiç yağlanmadı. yaşıda 35. üstelik deli gibi tatlı çerez ekmekkk sever :) bir tabak yemek 1 ekmek yiyor yani.ben etkilenmiyorum artık ya. zaten yemek seçen biri herşeyi yemez. bende bütün sebzeleri severim :) onlar oğlumla bütün gece çıkır çıkır çıkır çerezleri yiyolar duymuyorum bile. amannnnn banane. gövdememi yenilcemmmm :) işin ucunda mutlu olmak incelmek var dimiii kıslarrrrrrrr:) ayy çokk doydum ben yeşil içiyimmmm:)güneşcim ben baskülle barışınca yani onun ilk buluşmamdan sonra dediğini uygulıcam canım söz ama şimdi ilkelerimize uyalım size söz verdim. mart 1 de tartılcam :)
muckkkk görüşürüz...

Adsız dedi ki...

selam kızlar kuaförden şimdi geldim ooo neler olmuş ben gelene kadar başta rumucum 1-0 yenik başlıyosun bi defa öyle karamsarlık yok arkadaşım bizde ne formüller var üzülme vereceksin cecilin kepekli makarnası minervanın çorbası benim sirkeli suyum nisanın biber hapı daha birçok şey hepsini dene bol bol su ve yeşil çay iç çok acıkırsan kuru incir kuru siyah kayısı ye bak görüceksin iştahın kesilecek ninervada başlarda ümitsizdi bak şimdi hızla kilo veriyo sen takıl bize gerisini boşver...güneş bandı olan herkes öyle diyo bi zaman sonra sıkılıyo heralde insan ama bıkma sen bizim yerimizede koş..tatillerimi hep balıkesir akçayda geçiririm çok severim akçayı benimde yürüme şansım yok bende samsunluyum ama aynen görev nedeniyle ordunun gölköy diye bi ilçesindeyim berbat bi yer şu anda bi metre kar var ama inş.kurtuluyorum burdan bu yaz...cecilcim geldim kuru incir yedim yeşil çayımı içiyorum akşamda haşlanmış tavuk yapıyorum biraz ondan yerim yeter..canım cafeyi taksim istiklal cad.açıcam inş.yarın samsuna gidiyorum bi gece orda kalıcam uçak sabah 8 de burdan yetişemeyiz mümkün degil perşembe 8 de gidicem görüşmeye yeri görücem işte bakalım anlaşabilirsek hayırlısı kesinleşsin tam adresi veririm arkadaşım bende sizi çok merak ediyorum öptüm kızlar görüşürüz

Adsız dedi ki...

güneş valla aynı kiloda yatmaya bende takıldım nasıl oluyo gün boyu su çay ben rahat 2 kilo çay içiyorumdur yani formülünü söyle lütfen...öpüldünüz cecil ben çok acıktımya:))

Adsız dedi ki...

hülyacım çok acıkınca erteleme hiç iyi bişi değilmiş.. metabolizmamız yavaşlarmışş... illaki bişeylerle bastır mideni..
istiklal caddesi çok güzeldir ama yıllarrr oldu gitmedim desem yari var artık bahane olur geliriz ::)
dualarım seninle.. yepyenir bir iş.. yepyeni bir hayat senin olcak ve bu hayata şimdiden zayıf olmakla adım attın ... ne güzell.. önce sağlıkkk kıslarr önce sağlıkk...bende yeşil çayımı içtimmm sanki canım tatlı istiyor gibi elmamı yesem kuru incir mi.. neyse elmayı gece yerim acıkınca hemde tok tutar :)
hadi görüşürüz.......

Adsız dedi ki...

hülyacım istiklal caddesini çok severim evlendikten sonra kesin gelirim kafene istanbula gittikçe..
carrefour'a gittim ama kepekli makarna yoktu bende mecburen normal makarna aldım.. haşlayıp 1 tabak yedim.. rejim listemi biraz fazlalaştırıyorum artık 1000 kaloriye çıkcam cecilcim..
rejimi yapabiliyor olmak beni çok mutlu ediyo ya alışverişte yanlışlıkla çikolata reyonuna girdim ama hiç bakmadım bile:))))
yaşasınnnn artık dayanabiliyorum...

Adsız dedi ki...

:)alkışlıyorum seniiii minervaaa harikasın ... banada bir açlık çöktüüü ya alla alla oysa geç yemiştim ama niye böyle çabukk acıktımki.. neysee bi çare bulimm ben :) görüşürüz...

Adsız dedi ki...

kızlar harikasınız favori müşterilerim olacaksınız..bende kendimi çok aç bıraktım birdende yedim (haşlanmış tavuk salata)çok midem bulanıyo şimdi soda içtim sakız çiğniyorum midemi bastırsın diye ama çok kötü aç kalmayalımya çikolata out kuru incir in kızlar neyse ben şu midemin çaresine bakım sonra görüşürüz öptüm...

Adsız dedi ki...

hülyacım bende regl olcamm fenayımm valla saymadım ama rahat 5-6 tane kuru incir yemişimdir yeşil çayla. yoksa evde çikolata var ona saldırırdım yani:) neyseki kesildi kriz :)
dizim var atv:canım ailem ona bakıyorummm kıslarr yazarım bitince:)hülyaaa heraldeeee seni yanlız bırakmıcan .. bakk söyliyim öyle yeşil çayla kuru kuru oturmam he.. yanına bişeyler isterim bilmiyom artıkkk zayıfsamm koca kıçımm yoksa en kral menünden yerim yani:) dualarım seninle.. benimde hayalimdi.. konuştuğum biri bunu yapabiliyor inan kendim olsamda bu kadar sevinirdim .. sakın yılma... sakın vazgeçme hayallerinden canım.. başarıcaksın .. ve tekrar söz.. inan gelicemmmm karşına dikilcemmm yada hülya ben diyet cecil:) yani seçil:) sevgiyle kucaklıcam seni istanbulumda.. istanbulunda. . .

Adsız dedi ki...

-----güneş----

hülyacım o yöntemi evlenmeden önce tamtamına uyguluyordum akşam yemeği yok sabahları azbişey yiyordum tam anlamıyla aç geziyordum sağlıksızdı,heryere bisikletle gidiyordum işe,okula markete:))
uyandığım kiloda kalmak zor.Şuan uyguluyor musun dersen yok nerede bendeki eski azim.

Adsız dedi ki...

cecilcim bende o diziyi izliyodum..sonu şimdilik kötü bitti..bakalım haftaya ne olcak..

güneşcim senin yöntemini yapmaya çalısmam için en son saat 4 gibi faln makarna yesem acıkıncada süt veya meyve suyu içsem olurmu sence..

Adsız dedi ki...

kızlarr uykum yok ama uyumaya çalışcam şimdi yarın pilates zamanı kalkabilmek için.. artık bi düzenim olsun istiyorum:))))

Adsız dedi ki...

canım benim sen gel yeterki bu kadar içten olman beni çok duygulandırdı teşekkürler...ve ben yine ayaktayım yarına o kadar işim varki anlatamam uyumam lazım ama nerde ben ismimi değiştirip gece kuşumu yaosam acaba:))güneşcim o dediğini yapmak çok zor be canım bugün kendimi aç bıraktım yiyincede çok kötü oldum hem öyle yapınca yediğin an kilo alıyosun metobolizma hikayesi..o diziyi bende severim şehrazatta saçmaladı artık kadının evi terketmesinden bıktım boşan git kardeşim ne yoruyosun bizi...neyse kızlar bi yeşil çay içip yatım bari uyuyabilirsem çok öptüm görüşürüz

Adsız dedi ki...

günaydınnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeee
valla ben saat 11 de yattım :) hemen uyuyamadım ama 12 olmadan uyumuşumdur yani:) zaten çok yatsam bile gün ağarınca hemen gözlerimi açıyorum . çok uykum olsa bile uyanınca tekrar uyuyamammm.minerva hadi bakalım .. inşallahh . kısss evlenceksin alış şimdiden . kocana kahvaltı .. yemek telaşesi ev temizliği valla bunlar erken kalkınca çok çok süper olan şeyler.. ben şimdi suyumu içiyim .. ve kahvaltımı hazırlıyım . yedikten sonra yazarım .. hülyacım yineee gece yarısını geçirmişsin saati:)bakalım kaçta kalkıcaksın ..
nisa ses ver şekercim :) korse nasıl gitti :)??? meraktayım ...

Adsız dedi ki...

kahvaltımı yazıyorum :
2 dilim light kepekli kızarmış ekmek
4 zeytin.azcık beyaz peynir.kaşar 2 küp.
maydonoz ve roka.. açık çay. ve arkasınada yeşilçay
:) ben şimdi mutfağa dalayımm ve yerleştireyim plates vaktine kadar ..ne yemek yapsam acaba?? bugünde pazara gitmem lazım...
neyse kıslarr görüşürüzz..
uyanınnn artıkkkkk:)

Adsız dedi ki...

Günaydın Kızlar...

Cecilcim Korse iyiydi ama terleme yapması gerektiği yazıyordu dün terleme olmadı sıcak tutuyo tamam ama terlemedim hiç... Öyle fazla da rahatsız etmedi..Sadece su çok içtiğim için afedersiniz tuvalet meselesi biraz eziyet oluyo malum göğüs altından dizlere kadar ...
İnşallah bakalım ...

Evde egzeriszde yapıyorum biliyosun ama sonuç vercek mi ?

http://www.legmagic.net/legmagic_nedir.html

ne zamandır aklmda bu ürün var tam bize göre kalça ve basenlere yönelik...

Bu ay dolsun bakalım ay sonunda incelme olucakmı ... olmaz sa artık onu almayı düşünüyorum :)

Adsız dedi ki...

-----güneş----

günaydın kızlar.şimdi kahvaltımı yaptım.pilatese az kaldı.yaaa neden güzel şeyler kilo aldırıyor:((

Adsız dedi ki...

güneşcimm nolduu:) kaçamak mı yaptın yoksa kahvaltıdaaa :)
evet platese az kaldıııı bende mutfaktan şimdi çıktım .. hadi hazırlanalım.. muckk muckk yazarım yineeee

Adsız dedi ki...

nisa baktımda .. önce diyetle yok edipp şekil verme aşamasında o tarz aletler kullanılmalı bence..
yani şu an hepp onları yapsan sıkılaşırsan mazallah bide kas olur bizim koca kıçlarr :)
benim fikrim yağları eritelim akabine o tarz şeylerr yapalımm derim. ayy birazda para tuzağı canım ya. sen korseyi helebir kullan :) sen felaket azmetmişsin şekerim:) hergün bişey buluyorsun basenlerle ilgili:) işte budur:)
kurtulcazzzz canımm kurtulcazz.. bakın sinerjimizide yarattıkk :) korksun bizdenn kara yağlarrrrrrr :)

Adsız dedi ki...

Ben Tam 4 yıldır bu kilolarlayım :(

Artık istemiyorum...

Biraz da yapımda var ne olucaksa olsun bitsin aceleci bi yapım var :)

Ama dediğin gibi kas yapmayı da istemem...

o Zaman ben zaten kendime 2 ay verdim 2 ay sonunda sonuç alamazsam o zaman düşünürüz..

HAklısın yani :)

teşekkürler...

Adsız dedi ki...

ayy yoruldummm :PPPPP şimdide hadiseyle göbek atıyımm azcık .. ay göbeğim yok .. kıvırtayımmm azcıkta yansın yağlar :)
nisa sonuç alcazz tabiikide.. ve 2 ay sonra .. süreklii sıkılaşmaya çalışcaz kas yapcazzz ki üstüne kilo almıyalım aslaaaa :)
ben az oynıyımm düm tek tek tekk:) sonrada yürüyüşe çıksam iyi olur.. ordan da pazara gitsem dahada iyi olur.. yazarım kıslarr gelince görüşürüz.... dün kuru incir olaynı abarttım heralde bugün hiçmi hiç tatlı yiyesimm yok :)

Adsız dedi ki...

Kızlar destekleriniz için teşekkür ederim diyet yapıyorum çalıştığım için aslında zor oluyor, başka ne yapayım ne içeyim sabahları kelem suyu içiyorum, bu sayede tuvalete çıkabiliyorum. Birde benim regl sorunum var yani 7 aydır olmamıştım, işte 10 gün önce oldum uzun süredir bu sorunum var doktora gittim verdiği ilaçlar daha çok kilo aldırıyor,ne yapıcam şaşırdım ne içeyim napim zamanın azalıyor. Aranızda çok kilo verebilen varsa kelime kelime yazabilirmi ne yaptığını..
Şimdiden teşekkürler

Adsız dedi ki...

kızlarr yok ya ben erken kalkamıyorum..martın başında annemle babam gelcekler torunlarının yanından ve bende yalnızlıktan kurtulmuş olcam..o zaman söylerim onlara beni sabahları uyutmayın diye.. hem babam benim yürüyüş arkadaşım.. yine kandırırım onu sabahları sahile gideriz yürüyüş yaparız..sora pilates yaparım..evet ancak öyle düzen kurcam ben böyle evde yalnız olunca olmuyo..

Adsız dedi ki...

----güneş---

kızlar yarın show tv'ye marranki davetli zamanınız varsa izleyin derim
bizim için faydalı şeyler olabilir:))

Adsız dedi ki...

----güneş----

ya şu lahana çorbası gerçekten zayıflatıyor ama ben içemiyorum çooook iğrenç.acaba şunu yemek olarak denesem işe yararmı.tamam kızlar yarın 7 gün boyunca deneyeceğim aynı malzemelerle yanlız kereviz hariç.söz size hiç kaçamak yapmadan harfiyen bakalım yemeği işe yarıyacakmı.nede olsa herşeyi deniyoruz yemeğini denemişiz çokmu altarafı zayıflamam.enazından içimde uhte kalmaz.deneyim göreyim.:)))

Adsız dedi ki...

güneşcim istersen benim tarifimi dene tadı çok güzel oluyo. 5 günde iki kilo verdirdi bana bu çorba..
lahanaları göz kararı tencereye doğruyorum.. 7 bardak soğuk su lahanaların üzerini örtmüş oluyo.. 1 pakette hazır çorba , 1 kaşık tuz.. en güzel kremalı tavuk çorbasıyla oldu..bu arada çorba piştikten sora lahanaları robottan geçiriyosun..

Adsız dedi ki...

ben lahana çorbasını içemedim güneş allah içene kolaylık versin valla.. bende zaman zaman çorbalarıma ince ince kıyıyorum ama bana bir faydası olmadı ekstradan.herşey herkese yaramıyor bence.
ben bu ara kan grubu diyeti uyguluyorum.bi çok şey kalıcı yağ olarak kalıyormuş vücutta kan gruplarına göre. onları ayrıştırdım bu aralar bakalım 1 ay düzenli uygulamada neler olcak . kırmızı et yok ..yanlızca beyaz et olabilir. süt ve ürünleri oldukça az..bol boll sebze meyve öyle her sebzede değil. sakıncalı olanlar var mesela lahana bana sakıncalı sebzede. A kan grubuyum . belkide o yüzden yaramadı bana.. neyse işte bee:)
yürüyüşümü yaptımmm şimdi brokoli haşlıyorum tavuk haşlıyorum.
bu arada öğlen yürüyüşe gittim dedemlere doğru orda yarım simit yedim...çok ta severim he .. verseler en az 3 tane yerim :) ama yasak artık :)
görüşürüz..yazarım yine..

Adsız dedi ki...

----güneş----
minerva peki gün içinde başka birşey yiyip içtinmi?

Adsız dedi ki...

güneşcim beş gün boyunca..hergün 2 bardak meyve suyu, 2 bardak şekerli süt, 3 kase çorba içtim aralıklarla.. şimdi bi süre ara verdim makarna yiyorum artık..böyle veremessem kilo tekrar aynı şeyi uygulicam

Adsız dedi ki...

---güneş---

beş günede iki kilo çok iyi hiç spor yaptınmı bu arada

Adsız dedi ki...

yok güneşcim hiç spor yapmadım pilates için bile kalkamadım uyudum.. evdede çok hareketli deilim ya pc başındayım ya kpss çalışıorum, yada kemanla uğraşıyorum.. akşamlarıda tv başında geçiyo..
bende çok şaşırdım bu hareketsizlikle 2 kilo wermeme.. ama artık babam gelince onunla yürüyüşlere çıkıcam şimdiden babamdan onun sözünü aldım yarı yolda bırakmıcak beni yaza kadar dewam etcez:))))

Adsız dedi ki...

Merhaba kızlar ben rumu az önceki adsız da bendim şu elma kromu hakkında bişeey bilen varmı ağlamaktan göz yaşlarım tükendi ne yapıcam ben yaa

Adsız dedi ki...

Rumu dün söylemiştim..
kesimlikle biber hapını tavsiye ederim benim 18. günüm ve ciddi fark var.. tartılmadım şimdiye kadar 1 ayın dolmasını istiyorum da. Bence sitelere kullanıcı yorumlarına bak. bende inanmıyodum yorumlara ama ilk defa denedim böyle bişey ve şuan çok memnunum...
tavsiye ederim

Adsız dedi ki...

nisa bende mart bitene kadar kendi kendime kilo veremessem biber hapı almayı düşünüyorum.. senin hapı netten inceledim ama 3 litre su içilmesi gerekiyomuş ben en fazla 1,5 litre içebiliyorum suyla aram iyi değil.. sen bu hapla beraber günde kaç litre su içiyosun.. ayrıca çok merak ediyorum kaç kilo verdiğini 1 martta tartılcaktın değilmi cecille aynı gün..umarım işe yarar..

Adsız dedi ki...

rumu sende ne kadar karamsarsın ya .. ağlayana kadar söylediklerimizii yapmaya başlasan iyi olur bence arkadaşım. bu yeryüzündeki tek kilolu insan sen değilsin! geçen gün haberlerde adamı vinçle evden çıkardılar görmedin heralde. sabırlı olcaksın . bu kilolar 1 aya gelmedi sana dimi.. zamanla geldi zamanlada gidicek.
minerva su olayını ihmal etme valla ben bir böbrek zede olduğuım için herkese çok su içmesi söylüyorum.bence o lahananın 3 güne 5 güne verdirdiği 2 kilo vücudunuzdaki ödem. yağlarınız öylece duruyordur .. zaten bütün tıpçılarda bunu söylüyor. zayıflamaya yardımcı ürünlere okey varım . fakat şok diyetler yok hafta da 3 kilo 5 kilo yokum. tere de bana 5 günde 2 kilo verdirmiş gibi görünüyordu ama noldu fos çıktı.hiç acelem yok kıslar gayett sabırla eritcem ben koca kıçımı. rumu sende mızıklayıpp durma artık..! hep öyle şeyler yazıyosun . ya bikerede onu yaptım şunu denedim . ne yedin ne içtin gün içinde yazsana allam ya :)
kıslarr sizde bişey desenize şu rumu ya ya..aaaaa içimm daraldı bu ne karamsarlık..!

Adsız dedi ki...

evet rumu çok karamsarsın kendine gel cecil haklı.. önce şu karamsarlığı at üzerinden.. bak sende bu yaz gelin olcaksın.. ben bu aralar çok mutluyum iki kilo verdiğim için değil aslında canım tatlı veya hamur işi istemiyo diye mutluyum.. seninde önceliğin bu olmalı... tatlı şeyleri hamurişlerini unutursan hem psikolojin çok daha iyi olacak hemde kilo vermeye başlayacaksın..

Adsız dedi ki...

Kızlar bende merak ediyorum ne kadar verdiğimi ama şöyle bi tahminde bulunayım o tarihe kadar 8 kilo veririm gibi geliyo ama valla hiç tartılmadım sadece olması lazım gibi geliyo.

Şu içmeye gelince bende 1 bardak olmadı 2,3 o kadar dı yani..
Yağ yağdığı için zaten sürekli bi kuruluk var yani bardak arasında 1 dk var ya sanki 1 dk önce su içmemişsin gbii yani zorla değil isteyerek içiyosun yani ben öyleyim...
Gece kalkıyorum su içiyorum.. ve süper enerjik bişey

ben mesela iş ev çocuk arası varyaa off diyorum sana o kadar tükeniyodum ki..Akşam 10 da yatıyodum yaa kızımla birliktee ama şimdi varyaa ooo :)

mesela dün egzersizi uzattım 1,5 saat sürdü saat 12 de bitti ben sonra banyo yaptım namazımı kıldım saat 1 e çeyrek var ...

sabah 6,30 da kalktım

sabah namazımı kıldım kahvaltı hazırladım.. yazmıştım daha önce 4 senelik evliyim ama eşime 1 gün kahvaltı hazırlayamıyodum ölüm gibiytdi yaa kalkamıyodum yok böyle bişey ama şimdi çok şükür :)

şuan hiç bi yan etkisini anlamıyorum inşallah allahım inşallahhh bilmediğim bişey çıkmaz...

Adsız dedi ki...

Benim kızlar :)

elim hızlı kaçtı ismimi yazamadan gönderdim :)


bence karamsar olmadan istiyosan yaparsın ben 4 senedir kiloluyum 4 senedirrr ooooo eşim çok zayıf espiri konusu da olduk yok yapamadım edemedim onlarla yaşamaya çalıştım her alışveriş zulum gibi ama şimdi kararlıyım 18. günüm sabır çok öenmlii...

ve kendine güven insanın isteyip yapamadığı bişey yok...

Adsız dedi ki...

evet nisa tüm kalbimle katılıyorum sana . bende bir zamanlar 82 iydim. o duygulkarı çok çok iyi bilirimm arkadaşım. pes etmekk yok:) ayy yediklerimi yazayım :
bir kae çorba.1 parça haslanmış tavuk. ve brokoli yoğurtlu.
tavuğu 2 parça haşladım 2 parça göğüs. çok acıkırsam saat 7 den önce onu yerim diye birini bıraktım.çok çok su içtim .sıcak su içiyorum ben. tatlı krizim hala yok :) gelirse elmayla geçiştircem . incirleri bitirdim çünkü dün :) ayyyy varya verseniz bir koca kavanoz nutellayı bitiririm he.. o kadar fenayım yani:9 2 gün kaldı regl olmamada :) ama no cholate no no no :)yazarım yineeee... sizde yazın yediklerinizi... muckk

Adsız dedi ki...

kimsecikler yazmamış henüz...
ayy çok su içtim şiştim
güneşcim sende adını ilk yorum girişinde yazsana canım.Adı bölümüne tıklayınca Ad:kısmına yazabilirsin adını. altında URL diye bi yer daha var orayı boş bırakıyoruz..biliyor olabilirsin belki tercihin dir ama ben yinede söylemek istedim . ben bunun için çok uğraşmıştımda ve sonrasında çok gülmüştük :)
birde şey sorcam regl dönemi ve regl iken kaç kilo fazlamız oluyor? bilen varmı? yani minervacım sen regl bitiminin 48 saat sonrası tartılmalı demiştinde.. bende reglin öncesinde tartıya yansıyan kilo ne kadar onu merak ettim?arada tarılmak aklıma geliyorda :) olurya bir çılgınlık yaparsam fazlalık ne kadar şimdiden biliyimde depremler olmasın beynimde kilomu görünce:)

Adsız dedi ki...

ya berrin nerelerde yan? geldim dedi kayboldu . tereyi kullanmaya başlıcaktı?ayy berrin yoksa terenin tadına ve kokusuna dayanamayıpp tümm diyetttlerden vazmıgeçtin :)
ses verin kızlar senem? berrin? hülyacım iş görüşmesine gitti istanbula dualarım seninle hülya ... mutlu haberlerle gel arkadaşım ......

Adsız dedi ki...

cecilcim nette okuduğuma göre iki kilo kadar fark ediyomuş regl olmak..kişiden kişie göre değişir tabi.. bende 1 kilo fark ediyo eskiden denemiştim öncesinde ve olunca tartılmıştım..
ay bu kiloları bi versem formumu korumaya özen göstercem hamilelikte bile bu kiloma gelmemeye çalışcam.. kızlar yaza kadar kiloları vercez tamam ama sonrasında bi daha o kiloya tekrar çıkmak yok ona göre.....

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim minerva.
ben uzanıyorum regl olcamya ağrılarım var .. ooff çok ağrılı geçer benim .. olana kadar başka .. olunca başka..!
ve galatasarayın maçı var ..trt 1 de.. onu izlemek üzere pozisyonumu alayım .. re re re re ra ra ra ra ooooo cim bomm bommm:)
öptümmm kıslarr sizi... sızabilirim maçı izlerken.. sabaha görüşürüz artık..

Adsız dedi ki...

----güneş----

kızlar az önce krom tableti spariş ettim.nette araştırdım herkes tatlı krizlerinin önüne geçtiğini söylüyor ve benim en büyük sorunum çikolata pasta vs.vs.
ceciiiiiil kızım bu bel ve basenide eritiyormuş bölgesel yani zayıflama hapı değil sadece mineral desteği eczanelerde recetesizde satılyor istersen netten araştır düşünsene belki koca popolardan kurtulmanın yolu budur.ben sipariş verdim valla.hep yorumlar olumlu yönde:))))))))))))

----yararlı bilgiler----

* Elma sirkesi: Metabolizmayı uyarır ve sindirime yardımcı olur.
* Astragalus (Geven): Enerji verir ve besinlerin emilimini arttırır.
* Bee Pollen (Arı poleni): Metabolizmayı hızlandırır, şeker yeme isteğini azaltır.
* B vitaminleri: Tatlı ve yağlı gıdaları yeme isteğini azaltır.
* Dandelion: Doğal bir idrar söktürücüdür ve metabolizmayı hızlandırır.
* Meyan kökü: Kan şekerini dengelemeye yardımcıdır ve mide kazınmasını azaltmaya yardımcıdır.
* Chromium picolinate: Şeker yeme isteğini azaltır ve yağ yakımına yardımcı olur.
* Green tea (Yeşil çay): Yağ yakımına ve enerji seviyesini arttırmaya yardımcı olur.
* Kelp: İçeriğindeki iyot nedeni ile metabolizmayı yükseltmeye destek olur.
* Greyfurt lifi: Metabolizmayı hızlandırır.

Nursi_ dedi ki...

merhabalar...

evet cecilcim inşallah olucak canım inşallahhh : )

Ben genelde pek ne yediğimi yazmıyorum çünkü ilaç kullanıyorum ve metobolizma bozulmasın diye ilaca nasıl deva ediyosam bi sistem oluşsun diye diet yemekleri değil de mesela sabah tamam süt form türleri yiyorum öğlen çorba salata yada çorba yoksa çok az 1 kaşık hatta ara yemek ve salata ara öğün diye bişey yok zaten :) hiç aramıyorum akşam mutlaka salata ve sürekli su :)

Güneşcim aslında bende o ilacı merak eidyodum ikisinin arasında kalmıştım ama ne bileyim sanatçıların tavsiye ettiği bişey bana çok samimi gelmiyo reklam üzerine dayalı olduğu için nadide dediler sonuç alan çok az kişi bende biber hapına yöneldim çok baktım ve kullanıcıların yorumları üzerine hareket ettim.. Ama dilerim çok iyi sonuç alırsın.. Çünkü sonuçta kimyasal bi madde alıyoruz ... Umarım umarım değer bu gayretimize :)
ve bende gelişmeleri merak ediyorum :)

Adsız dedi ki...

ardşklar lahana kapsülüü gercektende zayflatıyor ben 3 doktora gittim diyetsyene ve hepsi lahana kapsülünü tavsiye ettii bana böle zayflayan hastaları cok varmşş yaniii zayflatıyor ben kullandm ve 1 haftaa olmadı ama hafifledimm sanki tavsiye ederimm

Adsız dedi ki...

günaydınn kızlarr .. sabahh sayfada garip bir sorun vardı.. sağ yandaki yazıların dışında blogdaki hiçbirşey görünmüyordur... epey bekledim :) neyseki.. düzelmiş. bağlantıdan kaynaklanıyordu sanırım.
güneş cim ben o tarz bir tablet kullanamam.. böbreğimden ameliyat oldum ilaç almamamm gerek. her ne kadar ona doğal da deseler bitkiselde deseler onu o hale getirmek için işlemlerden geçiyor ve benim böbreğimi ekstradan yormamam gerek. düşüncene çok teşekkür ederim :) ben bu koca popodan bu yıl kurtulcam :) ama geç ama erken :)
verdiğin faydalı bilgiler içinde meğsi.. ya ben bu yeşil çayı 2 aydır düzenli içiyorum ama öylleeee çok değişikk bişi yapmadı bana ya! neyse canımı sıkmıyım zaten regl oldu olcak gerginimm:)
sabahıza günaydınn.. kahvaltımı yapıyımm yazarımmm muckk muckkkk

Adsız dedi ki...

kahvaltım :2 dilim light ekmek
1 domates 4 zeytin.çok az peynir
2 çay kaşığı bal ve açık çay..
ooff her yanımm ağrıyor hiççç keyfimm yok.. hiç tadım yok..
yeşil çayımı içiyim belki iyi gelir... uyanınn artıkkk uykucularrrrr...

Adsız dedi ki...

ben geldiiimmmm:D evde yoktum kıslar yazamadım bişe ama 3 kilo verdim mutluyum sevinçliyim bugün bayramım benim:DDDD cecil baskül kucağımda yazıorum kikikikikik:DDDDkiloları gitmiş gösterdi ya canım canım kucağımda dursun yazık:DDDDDvalla kıslar kiloları nasıl verdin derseniz;(xenical) olinstat ve sağlık bakanlığının onayını almış bir haptır bu; kullandım ve faydasını 3 kilo vererek gördüm:))))))hiç bir yan etkisi yok,bağışıklıkta yapmıo,sadece alınan yağları vücuda depolamadan dışkı yoluyla dışarı attığından dolayı size diyet yapmış havası gerio ve haliyle kilolardan kurtuluyorsunuz.ben bu hapı dahiliye doktoru olan komşumun tavsiyesiyle aldım. kendiside kullanıyo sizede tavsiye ederim canlarım benimmmmmmmm sizi seviyorum:)))).............

Adsız dedi ki...

ayy plates yapmıcam bugün hiç havamda değilim..
senemcim hoşgeldin .. hapı kaça aldın? baktım nette 132. diyo ya..! çok pahalı bence.

Adsız dedi ki...

selam kızlar;
Tamam artık karamsar olmak yok inanıyorum hep birlikte bişeyler paylaşarak başaracağız ben henüz kahvaltı etmedim, nedense canım hiç bişey istemiyorum ama normalde ettiğim kahvaltı,
1 dilim kepek ekmek
1 Haşlanmış yumurta
Biraz peynir, 2-3 adet diet zeytin ve çok açık şekersiz çay veya süt
bugün nedense hiç canım istemiyor zaten öğlen oldu öğle yemeği yerim artık
Arkadaşlar ben sözlümle 7 yıldır birlikteyim, ondan önce gayet güzel balık etinde bir kızdım onla çıkmaya başladık sürekli bana çikolata, cips V.b gibi hazır yiyecekler aldı hergün markete gidip 10 liralık alış veriş yapıyorduk işte böle bile 35 kilo aldım 6 yılda artık cipsleri falan kestim az yiyorum dikkat ediyorum rejimim de iyi gidiyor bugün 4. günüm ben fazla dayananmam tartılırım korkumda ya veremezsem diye...
Cecil ve Nisa 1 martı heyecanla bekliyorum ve kromu alan arkadaş adını unuttum şuan (özür) sende sonuçları mutlaka yaz

Adsız dedi ki...

hoşgeldin rumu .. ay nihayett karamsarlığını def etmişsin .. tebrikler...bak diyorsunki 6 yılda böyle oldum .. o yüzden verirkende aceleci ve sabırsız olmıcaksın .
cipsleri çikolataları tamamen çıkar ... çerazleri de hepsi çok güzel şeyler ama malesef onlar bize düşmen.tatlı krizlerinde kuru incir yiyorum sanada tavsiye ederim. bol su iç.. suyun sıcak olsun mümkün olduğu kadar ... yeşil çayıda al..
valla güneş senden sonrada senem yazmış bir hap adı onada baktım .. yağ yakmada favori ilaç ve çok pahalı 132ytl.. ama güneş sen şu ecza deposunda eşinmi vardı komşunmu? ona bir sorarmısını o ilacı.. yukarda senem arkadaşımın yazdığı yazıda var ilacın ismi?
yemeğim pişsinn yeşil çay almaya gidicem yürüyüş olsun .. muckkkk yazarım yine.. ayy bu arada bir portakal yedim ...

Adsız dedi ki...

güneşş çok çok özür başka bir sayfadaki bir yorumcuyla karıştırmışım arkadaşım özür... amann kafamı kaldııı ağrımm varr offff
kusura bakmayın

Berrin dedi ki...

cecıl sorun yok sanırım.. hala forum ve yorumlarımız yerınde :) belkı gecıcı bır aksaklık olmustur.

Adsız dedi ki...

merhaba
Cecil ya suyu sıcak içince midemi yakıyor sonra sudan bile tisiniyorum soğuk etkili olmazmı ki illa sıcak olacaks bir yol buluruz ya sen 82 den bu kiloya nasıl düştün
Şimdi öğlen yemeğimi yedim 2 küçük parça tavuk ve kepekli ekmek yedim zaten cipsler falan tamamen çıktı hayatımdan arada çekirdek yiyoruz ama nasıl biliyor musun kabuklarını soyuyorum içlerini biriktiriyorum başkası yiyiyor şimdiliik bu kadar

Adsız dedi ki...

ayy yürüdüm yeşil çayımı aldım geldim.
rumu ben o kiloları 4 ay kadar zamanda vermiştim yıllar önce.her akşam düzenli ve tempolu yürüyüş en az 1 saat.normal yemek yemedim hep haşlama tavuk bol salata ve haşlanmış makarna. akşam 6 dan sonra hiç bişey yemiyodum . asla çikolata kızartma kola içmedim. ozamanlar çok güzel ve hızlı kilo veriyordum . yani yağlanma fazlaysa dikkat edince daha çok etkili oluyor. yani rumu sen şanslısın . kilon fazla olabilir fakat benden daha hızlı vereceğin kesin . dikkat ettiğin sürece..
sıcak su olayını ender saraçtan duymuştum. yani katı yağ üzerine sıcak su dökmek gibi düşünün demişti.sıcak suyu döksek margarinin üzerine yağlar suya karışır dimi. zamanla alışırsın canım. valla ben çok alıştım soğuk içince midem üşüyor bi garip oluyorum. ve sabırlı ol.. acele etme! süreki tartıla bizim gibi tarih koy kendine. şevkin kırılmasın.neyse ben acıktım kepekli makarnamı haşlıcamm .. görüşürüz..

Adsız dedi ki...

senem xenicali ata demirerde kullanmıştı hatta şakasınıda yapmıştı 1 ay mahfoldum fln die tuvalte gide gide..tabi bunun daha kabasını sölemişti..
ve bizim yaşlı bi akrabamızada vermişti doktor...işe yaramıştı..
kızlar rejimde 1 haftam doldu.. reglim yeni bitti.. kilom 63 yani toplamda 2 kilo vermişim ama 48 ssaat sora ödem gidince tartılcam yine..

Adsız dedi ki...

minervacımmm merakla bekliyorum 48 saat geçmesini canım . ne kadar farklı olcak bakalım. yediklerimi yazıyorum:
1 tabak ıspanaklı makarna tuzsuz yağsız.
ve bol salata(havuç maydonoz kırmızı lahana soğan limon ve 1 çorba kaşığı zeytinyağlı az tuzlu.
yeşil çayımı içerim yarım saat sonra. ve tatlı krizlerinde kuru incire devam :)valla senemin verdiği hap benim mantığıma en çok yatan diyet hapı fakat ben kullanamam .. böbrekten dolayı kıslar...bitkiseldir bilmemnedir bana olmuyor. çünkü böbreğim operasyondan dolayı 3cm daha büyük diğerinden ve normal çalışamıyor. ve içtiğimiz ilaçlar böbrekten emiliyor ve atılıyor. sağlıklı olanlar denesin. senemcim sık sık yaz bakalım sonuçları
hülyacım dönmedi henüz.. heralde yolunda gitti işler ki uzun sürdü dönmesi...
goog luck hülya...

Adsız dedi ki...

CECİL DEDİKLERİNİ UYGULUYACAĞIM SENEM SENİN HAPIDA ÇOK MERAK EDİYORUM BAKALIM SONUÇ NASIL OLACAK MİNEVRA TEBRİK ETTİM SENİ REJİMİN GÜZEL GİDİYOR DEMEK, BAKALIM 48 SAAT SONRA SONUÇ NASIL OLACAK İŞTEN ÇIKMAMA AZ KALDI BİR DAHA YAZAMAM BELKİ HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR... CECİL AKŞAM YEMEĞİ OLAYINI NASIL BİTİRİCEM ÇALIŞIYORUM 5-6 ARASI İŞTEN ÇIKIYORUM EVE GİDİNCE ACIKMIŞ OLUYORUM BİZ BUNA 7'DEN SONRA BİŞEY YEMEYECEK ŞEKİLDE YAPSAK OLURMU DUA EDİYORUM KİLO VERMİŞ OLAYIM HEMEN SİZİZNLE PAYLAŞICAM YARIN TARTILIRIM BELKİ HOŞÇAKALIN ZAYIF VE SAĞLIKLI KALIN

Adsız dedi ki...

rumu 7 den sonrada olabilir tabiiki.. burda mesele yatma saatine yaklaşan saatlerde bişey yememelisin acıkırsanda salatalık ye elma ye havuç ye bir süre sonra alışıyorsun zaten . tarılma konusunda acele etme! bence haftaya tartıl haftaya cuma olsun senin tarılma günün arkadaşım.
senem in hapını doktoruma sordum. obezitelerde kullanılıyormuş. bana yasak:( olmazz mümkün değil sen içemezsin dedi:(ama roche bünyesinde en etkili zayıflama hapıymış. ilgilenenlerin dikkatine.
bu arad bir parça haşlanmış tavuk yedim. arada incir yedim . bol su tabiiki.. hoşçakalın . mutlu kalın. umu çok su iç... bol bol...

Adsız dedi ki...

beni unuttunuzzz...

hiç soran yok bakıyorum da ! : )

Adsız dedi ki...

:)) kim unuttu be :) aman sende seslenmeden iyiki 1 kere yazdın he :)
rumu çok umutsuz vakaydı nisa onunla uğraşıyoruz biliyosun :) neyse ki hayıflanmanın yanlış olduğunu anladı .. zamanı kaybetmen diyetle geçirmeye karar verdi:)
ee ne yedin ne içtin ... yazsana sende. ben en son yazdığımdan bu yana bişi yemedim ...sadece su sıcak limonlu su tabii ki:)

Adsız dedi ki...

kıslarrrrr ses soluk yok .. hayırdır....
deneme 1-2 ses ssssss sesss:)

Adsız dedi ki...

----güneş---

slm kızlar valla bugün çok hastayım din sabah 5 te uyuyabildim bir öksürük bi öksürük diyet falan yok bugün bana:(( bide üstüne az sonra misafir gelcek yarın görüşürüz.

Adsız dedi ki...

güneşcim geçmiş olsun ve kolay gelsin canımcım .. sabaha görüşürüz. zencefilli bal . çok iyyi gelir öksürüğe bilgin olsun ..

Adsız dedi ki...

Günaydın kızlar
Hayret bugün kimseden ses yok bu saat oldu, cecil sen uyuyor musun cecil hapı doktor obezitelere tavsiye ediyor demek..
Senem hapı nerden ne kadar ücretle aldın ve özellikle sonuçları çok çok merak ediyorum ne kadar oldu kullanmaya başlayalı

Adsız dedi ki...

rumu o hap bildiğim kadarıyla o hapı reçetesiz vermezler..
hülyaaaaaa pabucu yarımmmm... gelmedi daha iş kadınımız:))))
hülyacım güzel haberlerle gel olurmu...
cecil sen yazardın bu saate kadar.. noldu iimisin..
senem hap nasıl gidiyo hatırladığım kadarıyla 15 günde 5 kilo verdiriyodu o hap.. sonuçları merakla bekliyoruzzz...

Adsız dedi ki...

----güneş----

slm kızlar sağol çeçil valla bu öksürük berbat yaa dün gene uykusuzdum benim 3 yılda bir tutar bu öksürük nöbeti.
bu arada benim krom tableti geldi ama şuan başlamam bi kendimi toplayayım.bazı arkadaşlar krom tabletini zayıflama hapı olarak yorumlamış.bu zayıflama hapı değil saf krom tableti.elma krom falan değil. fazla şekerli yiyecek tüketimini engelliyor iştah kapatıyor.zaten doktorlar çok şekerli gıdalar tüketen kişilerde krom azalması olduğunu belirtiyorlar.
neyse gürşürüz öpüldünüz:))))

Adsız dedi ki...

slm kıslar.ben hapı eczaneden 132tl ye aldım.hayır reçetem yoktu. evet obezitelere veriliomuş.ama bende sıkıntı olmadı.çok kilolu kişilerde daha kısa sürede daha çok kilo verdirio arkadaşımda kullanıyor ordan biliyorum.bende aşırı kilo olmadığı için ben 15 günde 3 kilo verdim. fakat bu hapı öğün öncesi alıyorsunuz mesela ben kahvaltı yapamıyorum.öğlen ve akşamları alıyorum.misafirliğe gittiğim zamanda alıyorum pasta,börek,kısır ne varsa yiyorum:DDkilo aldırmıyo aksine veriyorum. diyette yapsam heralde daha çok verirdim ama ben kendimi çokta kısıtlamak istemiyorum hani hap işini yapsın die:P diyet yapsam zaten veririm diimi kıslar. eeee hap ne işe yaramış olcak:DDkıslar bu arada 1 kilo daha vermişim:))öpüldünüz baibai....

Adsız dedi ki...

kızlarr selamm
dedemin kardeşi öldü cenazemiz vardı yani bugün.
ancak eve geldim.akşama tekrar gitcez heralde köye.
çok yoruldum..
öptüm sizleri..
senem hapa dikkat et ben doktoromu aradım.. çok yüklenme o hapa..

Adsız dedi ki...

cecilcim başın sağolsun..çok geçmiş olsun..
kızlar komşumuzun getirdiği kısırı yedim çok severim kısırı ve dayanamadım.. o yüzdende makarna fln yemedim bugün.. ay kendimi kötü hissediom şimdi kısır yedim diye.. ama 9 gündür ilk defa kaçamak yaptım:))

Adsız dedi ki...

kızlar bu aralar beni kim görse zayıflamışsın diyolar.. sadece iki kilo diyorum inanmıyolar daha fazla vermiş gibi duruyosun diyolar:)))))
iki kiloya takıldım durdum yaa daha fazla veremiyorumm.. neyse acele etmemek lazım değilmi..karamsarlığa kapılmak istemiyorum yoksa rejim fln yapamam moral bozmamak lazım:)))))aceleye gerek yokkkk

Adsız dedi ki...

----güneş----

cecil başınız sağolsun .

Adsız dedi ki...

Başın saolsun cecil :(

allah sabır versin

Adsız dedi ki...

slm arkadaslar yorumlarınızı okudum gercekten heveslendım normalde ben lahana hıc sevmem ama vermem gereken kılom var hemde cok 1.60 boyundaym ve kılom 75 kabızlık sorunumda var fazla kılolarımdan dolayı cok mutsuzum gıttıgm yerde rahat hareket edemıyorum carsıda pazarda hep dalga gecer gıbı bakıolar yarından itibaren baslıycam sıze yorumlarımı bırakcam sizdende sonuclarınızı beklıyorum.Allah hepımıze yardımcı olsun vebu kılolarımız gitsin artık;)

Adsız dedi ki...

seçil başınız sağolsun canım.allah sabır versin.

Adsız dedi ki...

canımmm kıslar.. hepiniz çok sağolun.
senem minerva güneş çok teşekkür ettim
duygulandırdınız beni.
işlerim başımdan aşkın. diyeti bozmadım merak etmeyin.. yanlızca yeteri kadar sıvı alamıyorum.evde ki gibi olmuyor tabii.
bu arada hala regl olmadım onun sıkıntısıda var. bi rahatlasam
bugünlik bu kadar bir daha yazamam. evi toplıcam .. sonrada cenaze evine.dedemin yanında olmak istiyorum.
sizi seviyorum..

Adsız dedi ki...

nisa cım sana da çok teşekkür..çok sağol canım eksik olmayın..
3gün kalabalığımız çok olur.pazartesi aranızda olurum önceden olduğu gibi.
bana güzel haberler verirsiniz...
öptümm sizleri

Adsız dedi ki...

Kızlar Merhaba;
Cecilcim önce Başın sağolsunALLAH sabırlar versin.
Senem senin ilaç işi kafama bayağ yattı ama ben böyle şeylere boş yere çok para harcadım korkuyorum biliyorsun bende kilo problemi bayağ bayağ var belki bende dediğin gibi daha çok işe yarar acaba bırakınca aldırırmı tekrar ve ilaç kaç günlük senem sonuçları sık sık bildir sen kaç kiloydun ?
Minervacım çoğu diyetisyenler söyler, tartıya çıkınca kilon aynıdır ama yağ yakıp incelmişsinidr der sakın umutsuzluğa kapılma o kiloları birden bire atacaksın sakın vzgeçme... Yani vazgeçmeyelim.
Güneş bende senin Seda Sayan'ın tavsiye ettiği ilaçtan aldın zannetmiştim bakalım onun ne gibi faydaları olacak
Görüşürz Kızlarr

Adsız dedi ki...

günaydın kıslar:)rumu`cum hap bağışıklık yapmadığı gibi bırakıncada kilo aldırmıomuş,ben 1.60 boy 62 kiloyum.senin kilon benden fazla ise daha kısa sürede ve daha çok kilo verceksindir ben inanıyorum.kolay gelsin hepimize baibai:))))

Adsız dedi ki...

selam
Senemcim ben çok fazlayım senden ohooo kaç katın malesef :( 98'im 1.65 boy yani işte bayağ bayağ fazlayım hap kaç gün yetiyor 1 aylık mı almayı düşünüyorum ama biraz daha sabredicem sen hapı bitirene kadar beklicem neden o kadar pahalı ki.. :(
İnşallah güzel faydalarını görürsünde hepimiz kurtuluruz hağın ismi neydi canım ya bir araştırayım eczanelerde varmıki??

Adsız dedi ki...

Kızlar nerdesiniz ya saatlerdir hiç ses seda yok cecil olmayınca kimsecikler konuşmuyor. Yoksa dieti bozdunuz mu??

Adsız dedi ki...

diyet bozulurmu rumu aslaaaaa aslaaaaa... bugüne kadar yediklerim yeter.. artık akıllandımmm aslaaa bozmam rejimi:))))) şu 8 kiloyu verene kadar kaçamaklarda minimum düzeyde olcak.. zaten artık midemde beynim gibi olmaya başladı.. çok mantıklı düşünüyo hiç bişey yemek istemiyo:DDD
herşey kontrol altında:))
bu ara pek yazamıyorum çünkü arkadaşlarım geldi şehir dışından....
rumu eğer martta kilo veremessem ben ya biber hapı alırım ya da senemin dediği xenical biraz pahalı ama annemi ikna edersem alırım... ama yinede ilaç kullanmak istemiyorum korkuyorum...umarım gerek kalmaz..

Adsız dedi ki...

Minevra senin 8 benim 38 fazlalık nasıl başaracağım bilmiyorum ama inşallah başaracağız hep birlikte, senin sonucı çok merak ediyorum , belki senden daha çok merak ediyorum :) senem hapı bende düşünüyorum ama biraz beklicem çünkü benim başım çok yandı anlatacağım onlarıda sizlere benim hatalarıma düşmeyin...

Adsız dedi ki...

rumu bak başım yandı diyosun o yüzden aman dikkat et hap fln alırken..
ayrıca kaçamak yapmıyosun değilmi.. bak bizim daha dikkatli olmamız lazım gelinlik giycez çünkü bu yaz.. kaçıncı günün bugün rejimde.. eğer şeytana uyup diyet dışı bişey yediysen itiraf etmen lazım buraya.. şimdiden söliim çok kızarım en disiplinli olması gereken sensin ona göre...
hepimiz incecik olcazzz... bu yaz bizlerin yazı olcak.. düşünsenize plajda pareosuz sadece bikiniyle dolaştığınızı hayali bile güzel...

Adsız dedi ki...

SELAM BERRİN YARINDAN İTAİBAREN ALIP BAŞLIYORUM
HANDAN

Berrin dedi ki...

cecıl basınız sagolsun..

handan hosgeldın :)
arkadaslar handan benım yakın arkadasım bugun konustuk telefonda benım lahana suyu forumuna bak dedım oda tablete baslıycak.
ben hala baslayamadım. o moda gıremıyorum ama 2 ayda 6 kılo verebılırım sanırım ıstersem. tere tohumu aldım ama baslamadım.

neyse herkese guzel bır pazar dılıyorummmmm...

Adsız dedi ki...

kıslar günaydın....
berrin teşekkür ederim..
inanılmaz yorgunum..uyandığımda 10u geçiyordu saat düşünün yani:)
neyseki bugece köydeki okumanın son günü..ve sıradan hayatıma kaldığım yerden devam edicem..:)
bu arad regl oldum..bakalım regl in bitimiyle tartılma zamanım aşşayukarı denk gelcek..plates filan yok tabii 3 gündür yürüyüşte yok.
handan hoşgeldin.burası inanılmaz bir terapi merkezi haline geldi.yaptığımız kaçamakları bile yazıyoruz:)önce sahip olduğun herşey adına yediklerini harfiyen yazacağına söz ver:)
rumu.. senemin kulladığı hapı doktoruma sordum .. en iyi zayıflatma ilaçlarından biriymiş.. ama ben derimki yinede hap kullananlar illaki danışsınlar ..
yarın sabaha görüşürüz kızlar. ben köye gitmeliyim.. bugün yemek verilcek son gün olduğu için..
iyi bakın kendinize ve mutlu kalın ..

Adsız dedi ki...

günaydın herkese..
kimsecikler yazmamış..??
anlıyorumki şu motivasyon işini benden ve hülyadan başka fazla ciddiye alan yok..hülyacım dön artık..güzel haberlerle..

Adsız dedi ki...

Günaydın Cecil
Günaydın kızlar
Hafta sonundan sonra yine birlikteyiz ben cumartesi akşamı bir kaçamak yaptım affedin ama sondra çok pişman oldum bir daha asla hem bugün gidip spor salonuyla konuşucam sporada başlicam haftada 3 veya 4 gün sanırım kalan zamanlardada akrabamda yürüme bandı var her akşam ordayımmm...
Benim başım yandı derken kısaca anlatayımda bilginiz olsun Herballife diye bi ürün vardı zayıflamak için mama gibi bişey maf etti beni tam 6 kilo aldım :(
Sonra ti-ji zayıflama bandını kullandım ölümcül alerjiye yakalandım paçayı zor kurtardım sonra herbalıum diye bir ürün daha aldım oda hiç banamısın demedi ALLAH'tan zararıda olmadı daha anlatsam bir kaç daha var onun için çok dikkat edin tecrübe edilmiş ürün olsun
Ben senem in sonucu bekliyorum

«En Eski ‹Eski   401 – 600 / 3062   Yeni› En yeni»