10 Aralık 2007 Pazartesi

because I am a girl

Bu klibi yaklaşık bir buçuk yıl önce bir forumda görmüştüm.İşte gerçek aşk..izlerken mendillerinizi hazırlayın diyordu..bende izledim ve mendilimi hazırlamadığıma pişman olmuştum :) Klasik Türk filmi tadın da da olsa klişe gibi de görünse beni etkilemeyi ve iz bırakmayı başardı..hala zaman zaman açar izlerim ve aynı etkiyi uyandırır bende..

Nedense bizler her gördüğümüz çekik gözlüyü önce japon zanneder sonra yok yok çinli bu deriz :) internet ortamında da kliptekiler hakkında nereli olduklarına dair çeşitli spekülasyonlar olmuştu.Sonunda güneymi kuzeymi bilmiyorum ama Koreli oldukları anlaşıldı :) Şarkı kliple özdeşleşmiş durumda her ikiside harika bana göre.Özellikle de motorsikletli sahnelerine bayılıyorum.Bu klibi yakınlarıma izletmiştim, herkesin değişik yorumu olmuştu.duygu sömürüsü diyenlerde oldu.Şimdi siz olsaydınız ne yapardınız diyerek kuyuya taş atmayacağım :) sadece izleyin (tabii hala izlemediyseniz:)) Sanırım gerçek aşk böyle bir şey olmalı, biraz vicdani durumda söz konusu yinede sadece vicdan azabı çekmemek için kimse böyle bir şey yapmaya yanaşmazdı gibime geliyor..

Uzun lafın kısası ben bu şarkıyıda klibide çok seviyorum :)

9 yorum:

Adsız dedi ki...

bu klibi bende izlemiştim . nedense bana roma tatili filmini ve afişini anımsatmıştı :) bende çok sevdim klibi

ezgi

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Berrincim, ben bittim yaa bu klibede şarkıyada. Ayyy şu an da öyle bir psikolojideyim ki çok etkiledi beni... Çok güzel. Bunu bizimle paylaştığın için teşekkürler tatlım.

Cocukla Cocuk dedi ki...

çinli mi japon mu koreli mi hatta ben bazen bazen kazakları bile sokarım bu karmaşanın içine,...klip gerçekten çok duygusal hüzünlenmemek mümkün değil

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Klip gerçekten çok güzel. Ben olsaydım belki gözlerimi veremezdim ama tüm hayatım boyunca onun yanında onu mutlu etmek için çalışırdım.
Ayrıca bloguma ziyaretin ve yorumun için teşekkür ederim. Bundan sonra bende senin takipçinim.

handan dedi ki...

bu ne ya :(

Sanem dedi ki...

Çok hoş :)))))

Zamandan Sızan dedi ki...

ÇOK ETKİLEYİCİ...

Ebruli dedi ki...

:::Sevgili Berrin;
Seni 2008 yilinda bulmustum. 2007 yilindaki yazilarini hic okuma firsatim olmadi. Malum kendi blogumla da ilgilenmem gerekliydi.
2007 de yazdiklarini da firsatim oldukca okuyacagim.
Berrin bu klibe bayildim. Cok guzeldi. Daha once hic izlememistim. Gercek ask ve vicdan karismis durumda. Degisikti cok begendim...

Adsız dedi ki...

göze göz de aşka ne kaldı... ben sordum ben söyleyim aşk bu işte... yanialışveriş değil aşk veri veriş... aslında tam tersi olsaydı kız verirmiydi... verse klip olurmuydu... olsa hoş dururmuydu... biraz gençliğimize dönelim çocukluğumuza... kızların saklamaları gerekenler ve erkeklerin malı meydanda hallerine... Kızların egolarının kabartıldığı ve erkeklerin verimli olma çabalarının olduğu o kişiliklerimizin kaba inşaatının kalıplara döküldüğü zamanlara... Bunu bir kız yazmış da olabilir ama durum şu ki aşk veren tarafın oluyor... Bana aşık olan bir erkeğin kadını aolmak nedir bilemem ama aşık bir erkeğin neler yapabileceğini bilirim... Göz küçük bir fedakarlık... Hayatınını verenler var... Seve seve... kikir