14 Şubat 2014 Cuma

vualet tutkusu:)

Oldum olası tüllü yarım şapkalara hayranlığım var. Vualet deniyormuş :) Bu saatten sonra ikinci kere evlenecek olmadığımdan dolayı en azından beyaz rengini takamayacağım..zaten hayalim özellikle siyah olanından takıp bir nikahta bu her hangi bir nikah olabilir itiraz ediyorum diye bagırmak :))) nikahın birini gözüme kestirdim zaten:)
Şu gelinliğin asaletine bakın
sırt dekoltesinde biraz oynama yapılırsa tam tarzım..
 
itiraz edecegım nıkahta şimdiki düşünceme göre bordo vişne çürüğü arası bir renkte kıyafet düşünüyorum ve aşagıdaki vualetin tüllü halini istiyorum..



bu vuolet ayagıma gelecek!:))

3 yorum:

Topuklu Pollyanna dedi ki...

Şahane concept ve keyifle okduduğum bir yazı,yalnız itiraz etmek hususu göz korkutabilir,hele de gelin 30 lu yaşlarını yaşıyor ise :)

Adsız dedi ki...

evet evet siyah olanından tak, yüzünü de tülüyle ört, hafiften bir gözyaşı dök, çevredekilerin bakışlarını izle eğlen :)

bir de şu şablonu diyorum , bir değiştir artık desem.. hani iki yüz yıl oldu bi zahmet.. bak ölücem gidicem hala aynı.. koy şu ayağına gelecek şapkadan şablon sen de sevin ben de son nefesimi verirkene oh çekeyim. desem omuz silkeceksin şimdik olmaz diyecen. of aman bee...

Berrin dedi ki...

topuklu polly, yaşayıp görecegız:)

syrakuza, sahi 7 sene olmuş şablon ilk günkü gibi:) ben bile garıpsıyorum hersey herkes degısırken hayatımda bır o aynı kalmıs..
7 senedır takıp edılmek de ayrı keyıflı..tesekkur ederım..